- 26,270
- 25,722
- 113
dedeye nineye açarlar dost merak etme sen
tebrikler
tebrikler
Aynen öyle valladedeye nineye açarlar dost merak etme sen
tebrikler
Tümbete üye olmak zorundamıyım başlık ile içerik alakasız iyi gecelerTumbette haftalık bonusu aldım 3300 TL'den 5300 eklendi 30xcevrim yaptım 50k çektim 1 adet tümbet çekim bonusu verdi 1000 TL bende burada hediye etmek istedim çekiliş de yaparız 02.00 a kadar beğenenlerden ve tümbet üyeliği olmayanlardan yapalım @Shellac çekilişi sen yap üstad
Bunun için yeni üye olmak gerekmiyormuTumbette haftalık bonusu aldım 3300 TL'den 5300 eklendi 30xcevrim yaptım 50k çektim 1 adet tümbet çekim bonusu verdi 1000 TL bende burada hediye etmek istedim çekiliş de yaparız 02.00 a kadar beğenenlerden ve tümbet üyeliği olmayanlardan yapalım @Shellac çekilişi sen yap üstad
Öyle reisBunun için yeni üye olmak gerekmiyormu
Tebrikler dostum kesene bereket şimdidenTumbette haftalık bonusu aldım 3300 TL'den 5300 eklendi 30xcevrim yaptım 50k çektim 1 adet tümbet çekim bonusu verdi 1000 TL bende burada hediye etmek istedim çekiliş de yaparız 02.00 a kadar beğenenlerden ve tümbet üyeliği olmayanlardan yapalım @Shellac çekilişi sen yap üstad
Knka peki bunun şartları nedirÖyle reis
50 k çekmişsin hocam çektiğinden vereceğine 1000 puan vermek nedir üye olmayan mı varTumbette haftalık bonusu aldım 3300 TL'den 5300 eklendi 30xcevrim yaptım 50k çektim 1 adet tümbet çekim bonusu verdi 1000 TL bende burada hediye etmek istedim çekiliş de yaparız 02.00 a kadar beğenenlerden ve tümbet üyeliği olmayanlardan yapalım @Shellac çekilişi sen yap üstad
O zan ben begenmiyim benim üyelik varÖyle reis
TebriklerTumbette haftalık bonusu aldım 3300 TL'den 5300 eklendi 30xcevrim yaptım 50k çektim 1 adet tümbet çekim bonusu verdi 1000 TL bende burada hediye etmek istedim çekiliş de yaparız 02.00 a kadar beğenenlerden ve tümbet üyeliği olmayanlardan yapalım @Shellac çekilişi sen yap üstad
Hani bana etiket atmayı unutmussunTumbette haftalık bonusu aldım 3300 TL'den 5300 eklendi 30xcevrim yaptım 50k çektim 1 adet tümbet çekim bonusu verdi 1000 TL bende burada hediye etmek istedim çekiliş de yaparız 02.00 a kadar beğenenlerden ve tümbet üyeliği olmayanlardan yapalım @Shellac çekilişi sen yap üstad
Keşke herkes senin kadar düşünceli olsa🥲O zan ben begenmiyim benim üyelik var
Listeyiz ayarlıyorum hemen dost@Shellac reis elimde milli piyango gibi seri numara çek var sahibini arıyor hahahaahah boyle saçmalık görmedim ben