- 804
- 165
- 43
Kardeş tek parça kod var nasıl bölünsünaga bari 500-500 kırılaşım
Kardeş tek parça kod var nasıl bölünsünaga bari 500-500 kırılaşım
Usta hak geçmesinde yedeklerin de haklı var ya bu adamı 2 gun beklersen ne anlamı var yedegınUsta karışma yönetici ile halledelim hak geçmesin
Yedek 1 kimse ona ver mandiraöküzümüydü neydi o arkadaşa çıkmışReis kazanan arkadaşa yazdım dönüş yok hala @Shellac şöyle yapalım mı ben sana çeki atim sen hallet üyeliği olmayana
Hocam başım çatlıyor zaten gözünü seveyim salUsta hak geçmesinde yedeklerin de haklı var ya bu adamı 2 gun beklersen ne anlamı var yedegın
aga sende 1.sin diye varya neyse kazancı daim olsun dostumuzunKardeş tek parça kod var nasıl bölünsün
FilozofYedek 1 kimse ona ver mandiraöküzümüydü neydi o arkadaşa çıkmış
@Kadir3471 zik şu beyin yoksununu, atış serbest kankKadir düş milletin yakasından artık
Kardeş adam kod verecek onu canlı destek iletince tek parça ekliyor öyle 500 500 bölünmezaga sende 1.sin diye varya neyse kazancı daim olsun dostumuzun
Pardon Filozof muşFilozof
Uğraşamam ban yerim susmak en büyük erdemliktir@Kadir3471 zik şu beyin yoksununu, atış serbest kank
İyi geceler@Shellac çeki sana attım yedeklere tektek bakar halledersin yatıyorum gözler gidiyor iyi geceler
Aynen laKorner yok tam 30 dkdir
Tumbet üyelik var mı ?@Shellac bana çıkmış ödül bana yazarmsn arkadaş uyumuş galiba
Yok üye olayım miTumbet üyelik var mı ?
Uyelık olması lazım yoksa nasıl alacak bonusu yeni uyelere olmuyorTumbet üyelik var mı ?
1-1 oldu dostKorner yok tam 30 dkdir