- 271
- 320
- 63
2 dakika bırakalım kumarı dostlar sonra yine devam ederiz zaten hayatımız bu. O şuan karşınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz, bakalım neler saklıyoruz içimizde.
O sen olsan barii dostttt2 dakika bırakalım kumarı dostlar sonra yine devam ederiz zaten hayatımız bu. O şuan karşınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz, bakalım neler saklıyoruz içimizde.
bu iyiydi sdakljjjlkdsakjlBide 50 k borç verebilir misin derdim
....2 dakika bırakalım kumarı dostlar sonra yine devam ederiz zaten hayatımız bu. O şuan karşınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz, bakalım neler saklıyoruz içimizde.
İlk aşklar unutulmaz dost ben hala unutmadım valla umarım bir gün unutturan biri çıkar karşımızaAh kardeşim bu benim gizli kutum bir avmde tanıştık o çalışıyordu aynı semtte oturuyoruz her şey çok güzel gidiyordu rüya gibiydi sonra bir anda eski sevgilisine dönmeyi seçti biz tanıştığımızda yeni ayrılmışlardı zordu ama cesaret edemedi aynı mahallede oturuyoruz halen hikayelerimi izler beğenir bende geceleri yazıp yazıp o uyurken siliyorum her gece aynı hikaye 1 ay oldu ve geçmiyo hayatımda ilk ciddi hissimdi 27 yaşındayım ilkinin bu olması çok üzdü unutamıyoruz
O kim ben kimim sen kimsin2 dakika bırakalım kumarı dostlar sonra yine devam ederiz zaten hayatımız bu. O şuan karşınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz, bakalım neler saklıyoruz içimizde.