- 14,225
- 10,104
- 113
Valla dünya gözüyle son bir kez hesaplaşmak isterdim açıkçası, güzel günlerdi ama geride kaldı .
dost 5 6 aylık bi ilişkim var valla ogrendigim tek şey hayatta her zaman ümitsizlige kapıldıgında güzel şeyler olmaya başlıyor umudunu kesmemek yeter herkes elbet bir gün mutlu olur2 dakika bırakalım kumarı dostlar sonra yine devam ederiz zaten hayatımız bu. O şuan karşınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz, bakalım neler saklıyoruz içimizde.
Ben seni seneye gorucemdost 5 6 aylık bi ilişkim var valla ogrendigim tek şey hayatta her zaman ümitsizlige kapıldıgında güzel şeyler olmaya başlıyor umudunu kesmemek yeter herkes elbet bir gün mutlu olur
Hiç bir şey demeden bir tokat fazlası da gereksiz2 dakika bırakalım kumarı dostlar sonra yine devam ederiz zaten hayatımız bu. O şuan karşınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz, bakalım neler saklıyoruz içimizde.
ne anlatıyon 2 osbir cek rahatla2 dakika bırakalım kumarı dostlar sonra yine devam ederiz zaten hayatımız bu. O şuan karşınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz, bakalım neler saklıyoruz içimizde.
inşallah mutlu oluruz dost seneyedeBen seni seneye gorucem
Ümitsizliğe kapılınca güzel şeyler olmaya başlıyor doğru mu yazdın dostdost 5 6 aylık bi ilişkim var valla ogrendigim tek şey hayatta her zaman ümitsizlige kapıldıgında güzel şeyler olmaya başlıyor umudunu kesmemek yeter herkes elbet bir gün mutlu olur
evet enişteÜmitsizliğe kapılınca güzel şeyler olmaya başlıyor doğru mu yazdın dost
Sacmalama dost bir tane ümidi kalmış kumarbaz var mı etrafta hepsinin hayatı kaymış öyle olsa hepsi düzelirevet enişte
6 senemizi verdik hayatımız dkildi umarım kaderlerimiz benzemez yolun başındasın mutluluklardost 5 6 aylık bi ilişkim var valla ogrendigim tek şey hayatta her zaman ümitsizlige kapıldıgında güzel şeyler olmaya başlıyor umudunu kesmemek yeter herkes elbet bir gün mutlu olur
Ulan buna guldum 😁ne anlatıyon 2 osbir cek rahatla
valla enişte daha yaşım 19 3 yıldır oynuyorum kumarı suana kadar cok buyuk paralarla oynamadım zararımda yok ama kendımı ıdare edıyorum sende dediginde haklısın tabiki ama kumarbaz olmadıgım ıcın farklı oluyo dusuncelerımız herkesin dertleri kaldırabilme kapasitesi farklı tabikiSacmalama dost bir tane ümidi kalmış kumarbaz var mı etrafta hepsinin hayatı kaymış öyle olsa hepsi düzelir
Negatif olan Negatifi çağırır