- 59,502
- 26,737
- 113
Bunları yazanda fener Beşiktaş konularından çıkmıyor av
Kafan mı güzel dostum? Benim yorumum ile senin yorumun ne alakaGidin önce Abubakarın maaşını ödeyin la adam 2 ay sonraki maaşını bahane gösterip forma giymiyor o çok övdüğünüz Abu. Icardi çıkıp iğneyle oynuyor. Size ne oluyor anlamadım hadi fb liler neyse onların da havası sönecek yakında da siz gidin 5. olursanız dua edin.
Rum oldugun belli zaten boşuna işi sakaya vurmaFener Rum Patrikhanesi
Hatlar karışmış kardeşim pardon yukarıdaki dallama yüzünden. Kusura bakma sen adamsın. Burada gelip avrupa maçında bile fanatiklik yapıp dalga geçenlar madam.Kafan mı güzel dostum? Benim yorumum ile senin yorumun ne alaka
Eyvallah dostum bende anlamadım dedim ne oluyorHatlar karışmış kardeşim pardon yukarıdaki dallama yüzünden. Kusura bakma sen adamsın. Burada gelip avrupa maçında bile fanatiklik yapıp dalga geçenlar madam.
Başkasına yazacaktım da seni etiket etmişim yanlışlamaya. Ben anlamıyorum bak ligde birbirimizi yeriz de avrupada gelip yenilince dalga geçmek salak salak tahrik edici yorum yapmak nedir, düpedüz karaktersizlik. Özellikle yukarıda 2-3 ismi yazdım fb li şahıs. Anırtıcam burada onları birkaç hafta sonra.Eyvallah dostum bende anlamadım dedim ne oluyor
kardeşim kararlar kurallara göre verilir lehine ve ya aleyhine diye bi ayrıcalık olamaz ben tabii ki kendi ülkemin takımını destekliyorum ama hak yemek ve ya hakkımızı yedirmekte olmaz bu karar doğru kuralları biz koymadık ama kurallara uymak zorundayızAğlayan yok. Üzülen var sadece. Hangi takımlısın bilmiyorum ama sen bu kararın lehimize çıkmadığı için sevinmişsin belli.
Tamamkardeşim kararlar kurallara göre verilir lehine ve ya aleyhine diye bi ayrıcalık olamaz ben tabii ki kendi ülkemin takımını destekliyorum ama hak yemek ve ya hakkımızı yedirmekte olmaz bu karar doğru kuralları biz koymadık ama kurallara uymak zorundayız
Yoksay geç dostBaşkasına yazacaktım da seni etiket etmişim yanlışlamaya. Ben anlamıyorum bak ligde birbirimizi yeriz de avrupada gelip yenilince dalga geçmek salak salak tahrik edici yorum yapmak nedir, düpedüz karaktersizlik. Özellikle yukarıda 2-3 ismi yazdım fb li şahıs. Anırtıcam burada onları birkaç hafta sonra.
Eyv kardeşim k.b tekrar iyi forumlar.Yoksay geç dost