Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet O Nasıl Ofsayt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,128
113
Gidin önce Abubakarın maaşını ödeyin la adam 2 ay sonraki maaşını bahane gösterip forma giymiyor o çok övdüğünüz Abu. Icardi çıkıp iğneyle oynuyor. Size ne oluyor anlamadım hadi fb liler neyse onların da havası sönecek yakında da siz gidin 5. olursanız dua edin.
Kafan mı güzel dostum? Benim yorumum ile senin yorumun ne alaka

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Kafan mı güzel dostum? Benim yorumum ile senin yorumun ne alaka
Hatlar karışmış kardeşim pardon yukarıdaki dallama yüzünden. Kusura bakma sen adamsın. Burada gelip avrupa maçında bile fanatiklik yapıp dalga geçenlar madam.

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Eyvallah dostum bende anlamadım:) dedim ne oluyor
Başkasına yazacaktım da seni etiket etmişim yanlışlamaya. Ben anlamıyorum bak ligde birbirimizi yeriz de avrupada gelip yenilince dalga geçmek salak salak tahrik edici yorum yapmak nedir, düpedüz karaktersizlik. Özellikle yukarıda 2-3 ismi yazdım fb li şahıs. Anırtıcam burada onları birkaç hafta sonra.

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Ağlayan yok. Üzülen var sadece. Hangi takımlısın bilmiyorum ama sen bu kararın lehimize çıkmadığı için sevinmişsin belli.
kardeşim kararlar kurallara göre verilir lehine ve ya aleyhine diye bi ayrıcalık olamaz ben tabii ki kendi ülkemin takımını destekliyorum ama hak yemek ve ya hakkımızı yedirmekte olmaz bu karar doğru kuralları biz koymadık ama kurallara uymak zorundayız

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,490
1,135
113
kardeşim kararlar kurallara göre verilir lehine ve ya aleyhine diye bi ayrıcalık olamaz ben tabii ki kendi ülkemin takımını destekliyorum ama hak yemek ve ya hakkımızı yedirmekte olmaz bu karar doğru kuralları biz koymadık ama kurallara uymak zorundayız
Tamam
Bayern maçında iptal edilen penaltı
Eğer bayernin o maçta puana ihtiyacı olsaydı
O karı o penaltıyı iptal edebilir miydi
Demek ki kural diye bir sey yok güç diye bir sey var

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,128
113
Başkasına yazacaktım da seni etiket etmişim yanlışlamaya. Ben anlamıyorum bak ligde birbirimizi yeriz de avrupada gelip yenilince dalga geçmek salak salak tahrik edici yorum yapmak nedir, düpedüz karaktersizlik. Özellikle yukarıda 2-3 ismi yazdım fb li şahıs. Anırtıcam burada onları birkaç hafta sonra.
Yoksay geç dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...