- 18,029
- 10,016
- 113
Ewet
Düşünmekle kalmayıp söylüyorsunuz.
Düşünmekle kalmayıp söylüyorsunuz.
Bu arada aclık sınırı 10 bini gecti yoksulluk sınırı 6-7 arasıEkli dosyayı görüntüle 194475Ekli dosyayı görüntüle 194476
Size kansızlığın resmini göstermek isterim adi ş*****ler'in önerdiklerine bak 2825'den 3100 tl öneriyorlar hayat geçen seneden bu yana en az 2.5 kat artmışken milletle dalga geçer gibi bir miktar öneriyorlar. Açlık sınırı bile 3.900tl iken zaten Nisanda en az yine 4.500tl olacak açlık sınırı işçilere resmen kırıntıları vermek istiyorlar ben hayatımda bu kadar adilik görmedim.
İnşallah her memurun okuduğunu düşünmüyorsun durAsgari ücret 5bin olacaksa memur maaşlarıda 10.000tl olsun. Ülkenin yarısı asgari düzeyde çalıştığı için kimse memurun hakkını korumuyor. Biz azınlıktayız diye hep eziliyoruz. Utanmasalar asgari ücretle çalışan vasıfsız işçiyle, 4 yıl okuyup devlet görevlisi adamın maaşını aynı düzeye getirecekler. Yok öyle dünya.
Caycilik yaparak da memur sıfatında olanlar var ozaman onlarda 10 bin alsınİnşallah her memurun okuduğunu düşünmüyorsun dur
Ama okuyup memur olanla, normal vasıfsız memura verdikleri yıllık zam oranları aynıİnşallah her memurun okuduğunu düşünmüyorsun dur
Kanka o tam tersi oluyor açlık sınırı 4bin üzerinde yoksulluk 10binin üstündeBu arada aclık sınırı 10 bini gecti yoksulluk sınırı 6-7 arası
Kardeşim Adaletin olmadığı yerde herşey mümkünAma okuyup memur olanla, normal vasıfsız memura verdikleri yıllık zam oranları aynı
Hocam neresi yanlış ? Sen hiç forumda memur maaşları diye konu açan gördün mü ? Ben azınlıkta olan grup, memurların olduğunu söylüyorum. O yüzden seslerini duyuramıyorlar. Benim anlatmak istediğim buydu aslında.Caycilik yaparak da memur sıfatında olanlar var ozaman onlarda 10 bin alsın
Hoş gercekdende alabiliyosa alsinda senin düşünce tarzin yanlış gibi geldi
Aç kanka sen konu o zaman ? herkes belki senin gibi düşünüp açmıyor aç gelip oradada tartışalımHocam neresi yanlış ? Sen hiç forumda memur maaşları diye konu açan gördün mü ? Ben azınlıkta olan grup memurların olduğunu söylüyorum. O yüzden seslerini duyuramıyorlar. Benim anlatmak istediğim buydu aslında.
Reis açlık sınırı en alt sınır yoksulluk sınırı onun üzerindeki sınırdırBu arada aclık sınırı 10 bini gecti yoksulluk sınırı 6-7 arası
Kanka memur zam oranları çoktan belli oldu. Yapacak bir şey yok artık, kümülatif %35 zam yapacaklarmış(2 yıl dönemler halinde).Aç kanka sen konu o zaman ? herkes belki senin gibi düşünüp açmıyor aç gelip oradada tartışalım
Hocam açlık sınırı dediğimiz şey nedir ? O gelirin altında çalışan biri gerçek manada aç mı ? Öyleyse asgari ücretle geçimini sağlayanlar hangi sınırda oluyor ?Reis açlık sınırı en alt sınır yoksulluk sınırı onun üzerindeki sınırdır
Kavram olarak açlık sınırı dibin dibi iken
Yoksulluk sınır dibin dibinin bir üstü
Yani açlık sınırının üzerinde ki kavramdır
Açlık sınırı benim tahminlerime göre şu anda 6000 7000 tl dolaylarında yoksulluk sınırı ise 14000 15000 sınırlarına dayanmış bulunmakta
Yani şunu söyleyeyim ülkemizde Hakiminden Tut Doktoruna Polisinden Tut Albay'ına kadar hepsi yoksul...