Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet • TİSK Asgari Ücret !

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Senin aklın kıt mı ben herkes aynı mı diyorum sizin gibiler diyorum bir işe yaramayip sizlanan kesime diyorum
Bilader sen değişik misin doğru birdir sizin gibilere diyon bir kısma ayrı asgari ücret başka bi kısma başka asgari ücret yok demi beyinsiz adam daha söylediğin birbiriyle celisiyo daha ne dediğini bilmiyon malum Parti'nin ağzıyla konuşan bi insandan ne beklersin ki

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,791
47,208
113
Bilader sen değişik misin doğru birdir sizin gibilere diyon bir kısma ayrı asgari ücret başka bi kısma başka asgari ücret yok demi beyinsiz adam daha söylediğin birbiriyle celisiyo daha ne dediğini bilmiyon malum Parti'nin ağzıyla konuşan bi insandan ne beklersin ki
Banlandi okuyamaz

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Var biraz psikolojik sorunları, gelene gidene sataşan bir tip. biri parasını çekemez, laf eder, bonus sorana paran yoksa oynama :D vsvs hea ama deneme bonuslarınıda kovalar. Yani herhalde birileri gelsin küfür etsin çileden çıkarıyım diye takılıyor. Bunları aslında devletin tespit edip, uzay programına dahil etmesi gerekir.

Ay'a göndericeksin. Zaten bizim ilk göndericemiz uzay mekiği muhtemelen dönemez. Şimdi orda değerli pilotlarımızı riske etmek yerine bu tip arkadaşları yollucan, vatana millete bir faydası olsun.

Eskiden uzay programlarında maymun kullanılırdı ama hem hayvanseverler tepkili hemde maymun beslemek eğitmek maliyetli. Ben gönüllü olursa bu tip arkadaşlara şans verilmesinden yanayım, simit ayran muzdan ucuza geliyor, maliyet düşük. arakadaşımız dediği gibi iş vereni de düşünmek gerekli, mekiğe basıcan simitleri yollucan aya gidicek...

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,029
10,016
113
Asgari ücret zammı için defalarca toplantı yapılıyor buna devletde müdahil oldu en sonunda
Bikerede asgari ücrete zam toplantısı yerine fiyatları düşürme ye gitseler
Ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar emin olun verecekleri zam 2021 de ki zamların yerini doldurmayacak 2022 de gelecek zamları düşünemiyorum işçi için birşey değişmeyecek
Enflasyonun aylık olarak devasa değişkenlik gosterdigi bu ülkede artık işçi zamlarinda aylık belirlenmesi gerekiyor
Yoksa kim çıkıp açıklama yaparsa yapsın işçiyi eflasyona ezdirmicez desin hepsi fasafiso
Asgari ücrete yüzde 40 zam yapsınlar ve işçi bu maaşı Şubat ayı olarak alacak
Ama acı gerçekler işçi o maaşı alana kadar emin olun herşey enaz yüzde 30 artacak geri kalan 11 ayı saymıyorum bile

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Bu kansız şerefsizler olduktan sonra insan yiyecek ekmeği nasıl bulsun ?adsadadadada.jpg

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Asgari ücret zammı için defalarca toplantı yapılıyor buna devletde müdahil oldu en sonunda
Bikerede asgari ücrete zam toplantısı yerine fiyatları düşürme ye gitseler
Ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar emin olun verecekleri zam 2021 de ki zamların yerini doldurmayacak 2022 de gelecek zamları düşünemiyorum işçi için birşey değişmeyecek
Enflasyonun aylık olarak devasa değişkenlik gosterdigi bu ülkede artık işçi zamlarinda aylık belirlenmesi gerekiyor
Yoksa kim çıkıp açıklama yaparsa yapsın işçiyi eflasyona ezdirmicez desin hepsi fasafiso
Asgari ücrete yüzde 40 zam yapsınlar ve işçi bu maaşı Şubat ayı olarak alacak
Ama acı gerçekler işçi o maaşı alana kadar emin olun herşey enaz yüzde 30 artacak geri kalan 11 ayı saymıyorum bile
Fiyat düşürmek mümkün değil. An itibariyle sen misal x TV modelinden bin tane aldın. tanesi 500 dolardan getirdin. 500 bin dolar ödedin kısaca x markaya. kur 13.75

kısaca 6.8 trilyon gitti. Sonra gökten türkiyeye 500 milyar dolar geldi. kur düştü 5e. iyi hoşta ben şimdi 6.8 trilyona aldığım ürün grubunu 3 trilyona mı satıcam :D

bunun gibi binlerce hadise var. Adam arabayı aldı 800 bin tlye, sabah kalktı 400 bin tl... o dediğin şey için zenginlerin değil fakirlerin yönetmesi lazım ülkeyi.

kimse kendini fakirleştircek hamleler yapmaz. şuanda zenginler gayet mutlu mesut.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
buna sebep olanların açlığı pek memnun değil. ne açlığı m.

haliyle açlığınızla geberin lafını kime söyledi bilmesemde akla gelen açlar asgari ücretli, zam bekleyen fakirler...

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
buna sebep olanların açlığı pek memnun değil. ne açlığı m.

haliyle açlığınızla geberin lafını kime söyledi bilmesemde akla gelen açlar asgari ücretli, zam bekleyen fakirler...
Ben de ondan dedim zaten reis adamlar 5 maaş alıp açlıktan mı geberecekler ? :)
Belli kime söylediği açlığınızla geberin lafı 5 maaş alana söylenmez maaş alamayana veya az alana söylenir.