- 20
- 2
- 3
Bu nasıl bir muhabbet ya bende çekim verdim aynısını yaptılar şimdi yatırsam üstüne yatmasalar bari...Dün yani 15 06 için geçerli diyor 16 06 için 100 yatırım şartı varmis
Bu nasıl bir muhabbet ya bende çekim verdim aynısını yaptılar şimdi yatırsam üstüne yatmasalar bari...Dün yani 15 06 için geçerli diyor 16 06 için 100 yatırım şartı varmis
Kanka yatırım istedi yaptım şimdi bekliyorum işte banka havalesi yaptım 1 saat oldu nerdeysekankalar dün kayıt olanlar
kazanç sağlayanlar
maksipara banka üzerinden havale taleib iletcek veya papara
anında havale üzerinden değil anındahavale kabul edilmiyor
yoksa iptal olur
bana geldi çekim kanka yatırım yapmadım benKanka yatırım istedi yaptım şimdi bekliyorum işte banka havalesi yaptım 1 saat oldu nerdeyse
Ben deli olacağım ya herkes çekmiş yatırımsız ben bakiyeyi 1000 yaptım 100 TL yatırım istiyor sen yatırdin mi 100 TL yi çekerken
Güncel link nedir odak betinBen deli olacağım ya herkes çekmiş yatırımsız ben bakiyeyi 1000 yaptım 100 TL yatırım istiyor sen yatırdin mi 100 TL yi çekerken
Odakbet154Güncel link nedir odak betin
Nasıl yaptın hangi oyunda oynadın bide miktarda oynadin
PG Soft oynadım aztecNasıl yaptın hangi oyunda oynadın bide miktarda oynadin
Evet 100 yatırım yaptım o hesapta kaldı 200 yolladılarBen deli olacağım ya herkes çekmiş yatırımsız ben bakiyeyi 1000 yaptım 100 TL yatırım istiyor sen yatırdin mi 100 TL yi çekerken