bunlar daha ayrı bi sıkıntı, gelirler iş yerine, açık açık sorarlar, maaşı yatmayan varmı, hadi buyur iş verenin yanında 😁 bikeresinde şikayet oluşturduk, adamlar geldi, iş veren şikayet eden arkadaşlar vs, soruyolar kimin maaşı yatmıyor, senin sigortan varmı, senin varmı,. d böyle bi rezillik iş bilmemezlik olamaz, hakkıyla o kurumu temsil eden sayılı kişiler var, onlar hariç,Alo 170 ara durumu ilet onlar her türlü işlemi başlatır ama daha çok siğortasız çalışma ile ilgileniyor
nacizane tavsiyem, gerekli belgelerle bi avukata gitmen, işin rengi değişir. öyle ücret falanda almıyolar, sonuçlana na kadar, daha hızlı gelişiyor süreç, tabi yine sen daha iyi bilirsinMerhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
İş bulunca hepsini halledecegimnacizane tavsiyem, gerekli belgelerle bi avukata gitmen, işin rengi değişir. öyle ücret falanda almıyolar, sonuçlana na kadar, daha hızlı gelişiyor süreç, tabi yine sen daha iyi bilirsin
Dost işçi mahkemesine git dava açMerhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Önce paranı kurtar oyle cık yoksa sonra daha zor alırsın hatta kopruyu gecene kadar huyuna suyuna gıt paranı alınca cak tekmeyıİş bulunca hepsini halledecegim
En son yatan maaş bordrosu ve sigortan ile avukata ver ama işten olursun reis zaten maaş vermiyorsa durmaya da gerek yok avukat paranı da onlardan alır tazminat davası herşey açMerhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Öncelikle işveren işçi maaşını bir sonraki ay içerisinde en geç ayın 20 sine kadar ödemekle zorunlu.Bu kanunda yer alıyor.Yani mayıs ayının maaşını en geç ayın 20 sine kadar ödemek zorunda.ayın 20 sine kadar bekle.eğer eski çalışansan ayın 20 sine kadar ödenmezse maaşın ozaman tek taraflı sözle fesmi yapabilirsin bu konu ile ilgili tazminatı nı alabilirsin eğer varsa.ama ayın 20 sini geçmesi lazımMerhabalar dostlar yaklaşık 42-43 gündür maaş alamıyorum sürekli vereceğini söylüyor sigortalı çalışanım acaba şikayet için nasıl bir yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim