- 3,183
- 2,141
- 113
Aynen bu şekilde düşünerek ne var ne yok bu kupona yüklendim hocam 15/15 vurursak arabamızı alırız üstüne bol bol para bile kalırEn mantıklısı aslinda toto bi kere vur tamam bir daha kumar oynamaya gerek yok
Aynen bu şekilde düşünerek ne var ne yok bu kupona yüklendim hocam 15/15 vurursak arabamızı alırız üstüne bol bol para bile kalırEn mantıklısı aslinda toto bi kere vur tamam bir daha kumar oynamaya gerek yok
Kardeşim bol şanslar
Teşekkürler ustamKardeşim bol şanslar
15/15 ihtimali kayboldu 6/5 yapmışız suanlik verdiğimizi alırsak çok iyi artık 90 dakika full atak oynayan kupion 87 de gol yiyip yaktı bizi çifte demiştik birde
çok seksiEkli dosyayı görüntüle 15236215/14 yapsakta verdiğimizi kurtarsak çok fazla sürpriz yok ah ulan haka 87 de golu yemesen farklı hayaller içerisindeydik
ustam be tek maçın kaybetmesi onu bozdu 15/14 e kupon parası çıkmaz buradançok seksi
geçekten kötü kaçtı dostum spor totonun heyacanı başka oluyor 14 gelirse yükse oynamıssın zaten fazlasını alırsın tahminimce bu maçlara herkes sallar 3-5 liralık oynayan çok fazlaEkli dosyayı görüntüle 15236215/14 yapsakta verdiğimizi kurtarsak çok fazla sürpriz yok ah ulan haka 87 de golu yemesen farklı hayaller içerisindeydik
aynen bi tık bozmuş ya birde çifte şans verdıgın dk 87 de yemiş oda geleydı şimdi heyecan doruktaydıustam be tek maçın kaybetmesi onu bozdu 15/14 e kupon parası çıkmaz buradan
favorilerin hepsi geldi o yüzden imkanszız vermez kupon parasını bilegeçekten kötü kaçtı dostum spor totonun heyacanı başka oluyor 14 gelirse yükse oynamıssın zaten fazlasını alırsın tahminimce bu maçlara herkes sallar 3-5 liralık oynayan çok fazla
akşam olmazdı bana o zamanaynen bi tık bozmuş ya birde çifte şans verdıgın dk 87 de yemiş oda geleydı şimdi heyecan doruktaydı
yaktı içimi hocam87 de yatmasıda kötü be
şuan 3 maç 0 bitti diğerleride genellikle favoriler hep, 15/14 yapsam bile yatırdığımızı zor alacazsürpriz varmı maçlarda
fazla alırsınşuan 3 maç 0 bitti diğerleride genellikle favoriler hep, 15/14 yapsam bile yatırdığımızı zor alacaz
sürpriz yok ki bilen sayısı çok fazla olacakfazla alırsın