- 6,915
- 4,716
- 113
HahahahahhaaOkan Buruk: “Biz 1905’te kurulduk, Fenerbahçe ise 1907’de. Bizden 2 yıl fazla dinlendiler.”
Ekli dosyayı görüntüle 295221
Önemli deyilhocam gülmekten yardı beni aşırı komik
Reis yanağınin kılını alabildin miÖnemli deyil
Cidden bu aciklamayi yapmis olamaz.son zamanlarda duydugum en kalitesiz ve cocukca espiriOkan Buruk: “Biz 1905’te kurulduk, Fenerbahçe ise 1907’de. Bizden 2 yıl fazla dinlendiler.”
Şaka bi yana , bu Okan hakikaten ağlamanın NirvanasıOkan Buruk: “Biz 1905’te kurulduk, Fenerbahçe ise 1907’de. Bizden 2 yıl fazla dinlendiler.”
6 yerine 7 atmasinlar bünye kaldırmaz bunuKaydığımız köyde gene ağlayan menerbahcem olacak 😂
Hersene aynı hikaye sonunda ağlayan hep Fenerbahçe 😂6 yerine 7 atmasinlar bünye kaldırmaz bunu
20 küsur yılda kadıkoy de 2 kez galibiyetiniz var? Sanki kayağı yapan Fenerbahçe gibi gözüküyor. Ne dersin?Kaydığımız köyde gene ağlayan menerbahcem olacak 😂
O yirmi senede kaç galibiyet kaç beraberlik var bence başarı bu değil başarı müzede olur20 küsur yılda kadıkoy de 2 kez galibiyetiniz var? Sanki kayağı yapan Fenerbahçe gibi gözüküyor. Ne dersin?
Fb 5 gün dinlendi , Gs 4 gün dinlendi seviyesinde bir ağlama hiç görmedi bu ezeli rekabet31 senelik yaşamım da Ali Koç kadar ağlayan bir adam görmedim boş yapma teneke
Son 11 yılda 5 lig 5 Türkiye kupası 5 süper Kupa evet yorulduk artıkFb 5 gün dinlendi , Gs 4 gün dinlendi seviyesinde bir ağlama hiç görmedi bu ezeli rekabet
Valla rekabetten bahsedip, kupaya geçen sensin Bu arada GS nin futbol başarısı daha çok bişey demiyorum ama en büyük spor kulübü herşeyiyle Fenerbahçe bunu da sen biliyorsundur umarım. 59 öncesi verilirse bizden tek fazlaniz Avrupa kupası kalıyor o da ayrıO yirmi senede kaç galibiyet kaç beraberlik var bence başarı bu değil başarı müzede olur
Yapdı araştırmanı öneririmCidden bu aciklamayi yapmis olamaz.son zamanlarda duydugum en kalitesiz ve cocukca espiri
siz daha geçen sene içeride dışarıda tokat yemediniz mi ne bu triplerO yirmi senede kaç galibiyet kaç beraberlik var bence başarı bu değil başarı müzede olur
Ya Türkiye'ye ilk şikeyi getiren takımın taraftarı sizin ne başarınız varda konuşuyorsunuzValla rekabetten bahsedip, kupaya geçen sensin Bu arada GS nin futbol başarısı daha çok bişey demiyorum ama en büyük spor kulübü herşeyiyle Fenerbahçe bunu da sen biliyorsundur umarım. 59 öncesi verilirse bizden tek fazlaniz Avrupa kupası kalıyor o da ayrı
İlk Malatyaspor maçında gs getirmiştir şikeyi. Tarihle alakan yok zırva sadeceYa Türkiye'ye ilk şikeyi getiren takımın taraftarı sizin ne başarınız varda konuşuyorsunuz