- 6,915
- 4,716
- 113
ben galatasaraylıyım bir kez daa 6 fln yersek canıma kıyarım toztSon 11 yılda 5 lig 5 Türkiye kupası 5 süper Kupa evet yorulduk artık
ben galatasaraylıyım bir kez daa 6 fln yersek canıma kıyarım toztSon 11 yılda 5 lig 5 Türkiye kupası 5 süper Kupa evet yorulduk artık
Umuyorum bu sene şampiyon olursunuz tost tadı tuzu kalmadı derbilerin En büyük olmak Sıkıcı geliyor bazenben galatasaraylıyım bir kez daa 6 fln yersek canıma kıyarım tozt
Tozt ilk şakan mı buOkan Buruk: “Biz 1905’te kurulduk, Fenerbahçe ise 1907’de. Bizden 2 yıl fazla dinlendiler.”
Ekli dosyayı görüntüle 295221
Altıncı toztTozt ilk şakan mı bu
max fener taraftarının paylaşımı işte 👍👍Okan Buruk: “Biz 1905’te kurulduk, Fenerbahçe ise 1907’de. Bizden 2 yıl fazla dinlendiler.”
dimi dimi koskoca galatasaray camiasının teknik direktörü içeride oynadığı maçtan sonra ondan bir gün önce deplasmana giden rakibi için onlar 5 gün dinlenecek biz 4 dediğinde aynı tepkiyi vermiştikmax fener taraftarının paylaşımı işte 👍👍
Fark etmez 3 4 yıyelim Okan kovsunlar yabancı teknik direktör gelsinben galatasaraylıyım bir kez daa 6 fln yersek canıma kıyarım tozt
Bak sen şu Kukinin söylediklerine ya 😂Okan Buruk: “Biz 1905’te kurulduk, Fenerbahçe ise 1907’de. Bizden 2 yıl fazla dinlendiler.”