Hesabıma giriş yapabiliyormusunEvet arkadaşlar site dolandırıcı çıktı yine vermedi ve canlı destek yüzüme kapatti
Hesabıma giriş yapabiliyormusunEvet arkadaşlar site dolandırıcı çıktı yine vermedi ve canlı destek yüzüme kapatti
Hesabına girişHesabıma giriş yapabiliyormusun
Noldu yüz TL bakiye dostum doğru düzgün anlatsana sende amlEvet arkadaşlar site dolandırıcı çıktı yine vermedi ve canlı destek yüzüme kapatti
Kardeş 100 yaptım tek kuponda ödemeyi yapmıyorlarNoldu yüz TL bakiye dostum doğru düzgün anlatsana sende aml
Site şerefsiz ciktiKardeş 100 yaptım tek kuponda ödemeyi yapmıyorlar
Niye yapmiyo sorun neeeSite şerefsiz cikti
Yazdinmi desteğeSite şerefsiz cikti
bonusu 5 saatte yükledinde oleybet bir bonusu bukadar adamı çatlatıp vermek nedir kardeşim oyuncunun moralini iyi bozuyorsunuz güzel strateji gerçekten oynasanda kazanma diye 4 satte yüklüyyorlar bilerek kaybettim oleybet senin olsun freebetinde sitende kesinlikle 4 saatte bonus yükleyeceksen hiç yükleme kardeşim rezillik dizboyu zaten 2 gündür şike manyağı oldu herkez maçlarda birde böyle 4 saat üçküruş için bekletiyorsunuz kesinlikle açtığım gibi hesabımı kapatıyorum oleybet hakettin madem4 saatte yükledin öylemi ozaman hesabımı kapatarak sana ders vermem lazım
Negeldi
Çektiğin paramı geldi