- 26,399
- 28,122
- 113
Anlamış 🙂Çok garip insanlar var yaa
Anlamış 🙂Çok garip insanlar var yaa
Emek verenler adına sevindimAnlamış 🙂
Öncülük ederek Hakkını verdin diyelim 🙂Emek verenler adına sevindim
O zaman herkes bana mı atacak dost paralari roll yapayımÖncülük ederek Hakkını verdin diyelim 🙂
100/10.tokatlasan yeter gardaş la oli dostumuz adam başı 500 den Aşşagı atmaz 🙂O zaman herkes bana mı atacak dost paralari roll yapayım
Eskisi gibi değil dost herkes uyanmış dolandıracak adam kalmamış100/10.tokatlasan yeter gardaş la oli dostumuz adam başı 500 den Aşşagı atmaz 🙂
Oli bunu kendine yakıştıramaz Klasını konuşturur 🙂Eskisi gibi değil dost herkes uyanmış dolandıracak adam kalmamış
Çok zor dost çokOli bunu kendine yakıştıramaz Klasını konuşturur 🙂
Uzun surmus30 u yedim geldim
Ohhhh afiyet olsun bugün kazanan bordo berelidir zaten futbol dan tabi30 u yedim geldim
Azcik zaman oldureyim dedimUzun surmus
En çok takip edenlere para verecektim yasakmış galiba çekiliş yapsam takip edemeyenlere giderse şahsen üzülürümKesene bereket reis yorumuna kalp koymaya çalıştım olmadı.d
Yasak degil istedigine dm atabilirsinEn çok takip edenlere para verecektim yasakmış galiba çekiliş yapsam takip edemeyenlere giderse şahsen üzülürüm
5 ksıı secıp yazabılırsın yasak deıl o konuda para muhabbetı olmasın yeterlıEn çok takip edenlere para verecektim yasakmış galiba çekiliş yapsam takip edemeyenlere giderse şahsen üzülürüm
Sen istediğine atabilirsin dayıcım onda sıkıntı yohhhEn çok takip edenlere para verecektim yasakmış galiba çekiliş yapsam takip edemeyenlere giderse şahsen üzülürüm
5 kisi doldumuEvet başlıyoruz yeniden kupon gelirse all in gireceğim hep