Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Oli983/ Kasa 2400 Hedef Milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Adam istediğine atıyor sizede zorla takip edin demiyor arkadaşlar
Yada üye etkinliği açayım ama istediğime atarım kimse takip etmesin gelirsede dağıtmam belki senin dediğin buraya çıkıyor adamlar kategoriyi boşuna koymamış öyle herkes kafasına göre atamıyor neye niyetlendiyse onu yapması lazım çok istiyorsa bekleme atar kimse takip etmez isteyen eder

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,496
26,728
113
Yada üye etkinliği açayım ama istediğime atarım kimse takip etmesin gelirsede dağıtmam belki senin dediğin buraya çıkıyor adamlar kategoriyi boşuna koymamış öyle herkes kafasına göre atamıyor neye niyetlendiyse onu yapması lazım çok istiyorsa bekleme atar kimse takip etmez isteyen eder
Adam çekiliş falan mı açmış biz göremedikde roll de herkes istediğine yazar diye biliyorum oda istediğine yazıyor çekiliş açsa çekiliş olur zaten

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Adam çekiliş falan mı açmış biz göremedikde roll de herkes istediğine yazar diye biliyorum oda istediğine yazıyor çekiliş açsa çekiliş olur zaten
Sorun orada zaten kimseye yazmadan kayboluyor rolling in amacını yukarıda yazdık açıyorsan kuralına göre davran adam kayınpederim geldi diyip gitti 2 gün önce farklı rolling açmış durun gece basketi bulup gelcem diyip gitmiş geçmişine bak rollinglerine hep aynısını yapmış bu ters onu anlatıyoruz 2-3 kişi de aynısını söyledi

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,880
1,542
113
Sorun orada zaten kimseye yazmadan kayboluyor rolling in amacını yukarıda yazdık açıyorsan kuralına göre davran adam kayınpederim geldi diyip gitti 2 gün önce farklı rolling açmış durun gece basketi bulup gelcem diyip gitmiş geçmişine bak rollinglerine hep aynısını yapmış bu ters onu anlatıyoruz 2-3 kişi de aynısını söyledi
İşim var diyorum kimseyede bişey söz vermedim verdiklerimide yerine getirdim emin olabilirsin

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,880
1,542
113
Kumarda roling in amacı hedefe adım adım hep beraber ilerlerken şanslı olduğun zamanlarda küçük ve büyük sana kalmış rolinginde bulunan arkadaşına takipçine veya seçtiğin herhangi birine birilerine küçük sürprizler yapmaktır kimse kimsenin kuponunu babasının hayrına ha gayret diye takip etmiyor öyle olmasını istiyorsa kupon paylaşım alanı mevcut bekleme ye atsın beklesin
Takip etme ben ediyorum zaten

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,880
1,542
113
İlla takip edenlere yardım yapılmıyor ben bana samimi gelenlere yardım ediyorum

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,496
26,728
113
Adam çocuğumun sünneti var diyor ne zamandır kimsenin çocuğundan önemli değiliz burada kimse kimsenin babasının oğlu değil herkesin Bi işi gücü var elbette burda kimseye yazmadan kayboluyor diye de bişey yok illaki yazıyodur bu siz olmadığınız için bu düşünceler zaten

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Adam çocuğumun sünneti var diyor ne zamandır kimsenin çocuğundan önemli değiliz burada kimse kimsenin babasının oğlu değil herkesin Bi işi gücü var elbette burda kimseye yazmadan kayboluyor diye de bişey yok illaki yazıyodur bu siz olmadığınız için bu düşünceler zaten
Emin ol yazıyordur dostum biz olmasına gerek yok ben şimdiye kadar kimseden 1 defa para istemedim almadım da ama yaptığının hakkını versin kime verdiği önemli değil genelde rollinglere katılmıyorum zaten hatta hiç katılmam dün adam uyardı boşuna takip etmeyin kaybolup gidiyor diye takip edenler bunu diyorsa bu kime yardım ediyor acaba 😅 benim kızdığım birine atıp atmaması değil konuyu rolling açmasın kimseye de gene atmasın gitsin bekleme atsın takip eden eder

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,496
26,728
113
Emin ol yazıyordur dostum biz olmasına gerek yok ben şimdiye kadar kimseden 1 defa para istemedim almadım da ama yaptığının hakkını versin kime verdiği önemli değil genelde rollinglere katılmıyorum zaten hatta hiç katılmam dün adam uyardı boşuna takip etmeyin kaybolup gidiyor diye takip edenler bunu diyorsa bu kime yardım ediyor acaba 😅 benim kızdığım birine atıp atmaması değil konuyu rolling açmasın kimseye de gene atmasın gitsin bekleme atsın takip eden eder
O sana diyen arkadaşı gördüm kuponlar geliyor sonradan damlıyor heryere sonra bana bişey yokmu diye söylenip duruyor her zmn herneyse kimse kimsenin kalbini kırmadan geçinip gidelim şurda ne güzel gerek yok böyle şeylere sende kusura bakma yanlış bişey söylediysem sana karşı

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
O sana diyen arkadaşı gördüm kuponlar geliyor sonradan damlıyor heryere sonra bana bişey yokmu diye söylenip duruyor her zmn herneyse kimse kimsenin kalbini kırmadan geçinip gidelim şurda ne güzel gerek yok böyle şeylere sende kusura bakma yanlış bişey söylediysem sana karşı
Yok dostum umrumda değil zaten sadece yapılan yanlış onu söylüyorum gereksiz şeyler benim kimseden bir beklentim yok kimseden bir şey istediğimde yok varsa kanıtı olan göstersin bugüne kadar kimseden 5 kuruş istemedim önemli olan her şeyi usulüne göre yapmak kal saglıcakla

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Savaş gözüme çok takılıyorsun bos yapma gir konusuna bal takip etmişmişim. Adam 1 kere 100 atmış sana kölesi olmuşsun beni kastettiğin yerde etiket at arkadan iş yapma kardeş. Lolipop gibi davranma deddirme belanı hangi konua girip para dilenmişim Allahsızlar yapma. Daha geçen ay 10-20 k basarken çıkmıyordun konulardan para bitince mi bu hale döküldün? Senin yaptığın ayıp, sonradan girip para istemişim laflara bak ne boş adam oldun oğlum sen hayırdır benimle ilgili birşey dersen etiket at değilsem de eyvallah

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Ya koy gitsin aga 1 kere 2 kere para atmış kölesi olmuş hemen laf etme

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Ya koy gitsin aga 1 kere 2 kere para atmış kölesi olmuş hemen laf etme
Ya yok ben atıp atmamasında değilim usulüne göre olsun örnek işim çıktı gelicem yerine dostlar iki kişi seçip attım herkese iyi geceler yazsa sorun zaten çıkmaz ben bana atsın demiyorum ama bir işe başlıyorsa usulüne göre gitsin diye dedim neyse önemi yok

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,496
26,728
113
Savaş gözüme çok takılıyorsun bos yapma gir konusuna bal takip etmişmişim. Adam 1 kere 100 atmış sana kölesi olmuşsun beni kastettiğin yerde etiket at arkadan iş yapma kardeş. Lolipop gibi davranma deddirme belanı hangi konua girip para dilenmişim Allahsızlar yapma. Daha geçen ay 10-20 k basarken çıkmıyordun konulardan para bitince mi bu hale döküldün? Senin yaptığın ayıp, sonradan girip para istemişim laflara bak ne boş adam oldun oğlum sen hayırdır benimle ilgili birşey dersen etiket at değilsem de eyvallah
Oğlum falan sen hayırdır la mesafeni bil benle muhattap olurken sen kaç paralık adamsın da boş boş laf yapıyon ben herzaman haklının yanındayım senin gibi ordan oraya milletin haksız haksız konuşmuyom şimdi ikile abisi benle muhattap olma

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,867
8,580
113
arkdaşlar fındık kabuğunu doldurmayacak konular için birbirinizi kırmayın 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...