- 1,851
- 1,026
- 113
Benim o kesin Galatasaray dan darbe yedik burdan yüzümüz gülsün bari 😂Kazanç hesaba yatar yatmaz dağıtım başlıyor kafamda 2 kişi var belirlediğim 2 kişiden 1 biri diğer 3 kişiyi seçecek adaletli olur inşallah
Benim o kesin Galatasaray dan darbe yedik burdan yüzümüz gülsün bari 😂Kazanç hesaba yatar yatmaz dağıtım başlıyor kafamda 2 kişi var belirlediğim 2 kişiden 1 biri diğer 3 kişiyi seçecek adaletli olur inşallah
Hani çekiliş olduğunu görüp hesap açanlar var ya 20 mesajlı 🤣 pıtırcık işteYeni pıtırcık mi😂😂😂
Doğrudur kral pıtırcık diyince bi güldürdün Allahda seni güldürsün😂Hani çekiliş olduğunu görüp hesap açanlar var ya 20 mesajlı 🤣 pıtırcık işte
Fransa maçları başladı onlara da bir kupon yap istersen hazır @zamanzaman19 buradayken kazandıralım 😄Kazanç hesaba yatar yatmaz dağıtım başlıyor kafamda 2 kişi var belirlediğim 2 kişiden 1 biri diğer 3 kişiyi seçecek adaletli olur inşallah
İyi vurmuşsun helal olsunBeklemedeyim
Ekli dosyayı görüntüle 538771
TebriklerBeklemedeyim
Lan oğlum 🤣🤣🤣 adımız gudubete çıkacak aqFransa maçları başladı onlara da bir kupon yap istersen hazır @zamanzaman19 buradayken kazandıralım 😄
Ters totem yapıyom dersin soranlara 😄 sonuçta kazandırdın mı kazandırdın 😅Lan oğlum 🤣🤣🤣 adımız gudubete çıkacak aq
Penaltıyı ilk ben kurtardım@Novasky ilk beğenen oydu 200 TL yi ilk bu arkadaşa vereceğim
@turker03 pıtırcık geldi senin🤣🤣🤣yeni değilim hiç bir etkinliğe katılmadım 2 yıldır üyeyim sadece promosyanlarda aktifim çekiliş yeni katılmaya başladım işsizim ya o yüzden
Tekrardan tebriklerBeklemedeyim
Vay reis cansın@Müslüm75 ikinci kişi
Bana dedi anladım 😃@turker03 pıtırcık geldi senin🤣🤣🤣
Kral o @karagalak in pitirciklari öyle dedi😂😂😂@turker03 pıtırcık geldi senin🤣🤣🤣