- 15,094
- 13,279
- 113
148.5 alt değilmi dost2/2 attı 148 bitti malesef
148.5 alt değilmi dost2/2 attı 148 bitti malesef
Bilediigmizi şaşırttın dost 😂Aaaaa 148.5 alt almisiz 🤣🤣 ben 147.5 alt saniyorum kazanmisiz 🤣🤣
oda ssana süpriz olsun dost ben hatılıyodum 148.5 oldugunu onu saydık hepAaaaa 148.5 alt almisiz 🤣🤣 ben 147.5 alt saniyorum kazanmisiz 🤣🤣
Kazancın daim olsun dostÇEKİM VERİLDİ
tebrikler dost kazancın daim olsunÇEKİM VERİLDİ
Ölduk ölduk bittik valla😁😁tebrikler dost kazancın daim olsun
tebrikler dost sen işin çogunu halletmişsin son adım bize nasip oldu ama bugun kazanacağın varmış o erokspor maçının 40.5 alt olmasıda mucizeydiÇEKİM VERİLDİ
aynen dost acayıp bı mactı allahtan son hucumu kullanmadı evÖlduk ölduk bittik valla😁😁
He yaaynen dost acayıp bı mactı allahtan son hucumu kullanmadı ev
Kısmetten öte yol yok kanka ondan önce 10k denedik ilkte patladik. Bu kez forumda paylasmadim başlar baslamaz. En son adımda açtım konuyu nazar değmesin diyetebrikler dost sen işin çogunu halletmişsin son adım bize nasip oldu ama bugun kazanacağın varmış o erokspor maçının 40.5 alt olmasıda mucizeydi
çok mantıklı hareket olmuş bu maçta 149 dan yatsaydık forum yüzünden yatardıKısmetten öte yol yok kanka ondan önce 10k denedik ilkte patladik. Bu kez forumda paylasmadim başlar baslamaz. En son adımda açtım konuyu nazar değmesin diye
Dost vallaha korktugum basima gelmedi dedim simdi namussuz dep faul yapar allahtan yapmadi bittiKısmetten öte yol yok kanka ondan önce 10k denedik ilkte patladik. Bu kez forumda paylasmadim başlar baslamaz. En son adımda açtım konuyu nazar değmesin diye