- 8,139
- 3,374
- 113
Çekilişler de şansın %1 var burda %0 ondan dolayı çekiliş katilman daha mantıklı 😄😄😄Kimse keyfinden takip etmiyor, bir daha etmem zaten beğenir geçerim öyle belki çıkar
Çekilişler de şansın %1 var burda %0 ondan dolayı çekiliş katilman daha mantıklı 😄😄😄Kimse keyfinden takip etmiyor, bir daha etmem zaten beğenir geçerim öyle belki çıkar
hala odul alamadımBeyler sakin olun burda 15-20 kişi takip ediyor zaten 10 kişiye verilecekti bir dahakine de siz alırsınız bende alamadım ödül sıkıntı yok
benı unuttunGençler bi etkinlik açtım bakın istersiniz
daha gelmemısGençler bi etkinlik açtım bakın istersiniz
Aynen gerekeni yapıyor 11 kişide takip etse 10 kişi dediyse 1 kişi açık ta kalıyor o bir kişi herkez olabilirBeyler sakin olun burda 15-20 kişi takip ediyor zaten 10 kişiye verilecekti bir dahakine de siz alırsınız bende alamadım ödül sıkıntı yok
Yaw dost kuponda 3 mac vardi 2 tanesi tutana kadar 7 kisi takip etti kimse yoktu zaten e dogal olarak o 7 kisi listedeydi baskette sadece 3 kisi eklendi son mac gelip 20 kisi.icinden 3 kisi secilmedi diye bu kadar laf yapilmasi yanlışO kdr kisi arasinda oyle kisiler cikdiki hep kafa adamlar adilligine inanmak istiyorum ama ic sesim karsi cikiyor buna ilk defa
Bu konunun amacı heyecanına ortak olmak gönlünden geçiyor sende paylaşmak istemissin karpuz 🍉 muamelesi yapmayın insanlara kim takip ettiyse liste pay edilir dağıtılır bu@Daimon reis konuyu kilitler misin amacını aşmaya basladi
Cekilis konusundan bahsettim dost. Rolling demiyorumYaw dost kuponda 3 mac vardi 2 tanesi tutana kadar 7 kisi takip etti kimse yoktu zaten e dogal olarak o 7 kisi listedeydi baskette sadece 3 kisi eklendi son mac gelip 20 kisi.icinden 3 kisi secilmedi diye bu kadar laf yapilmasi yanlış
Tmm dost bosver sal gitsinBu konunun amacı heyecanına ortak olmak gönlünden geçiyor sende paylaşmak istemissin karpuz 🍉 muamelesi yapmayın insanlara kim takip ettiyse liste pay edilir dağıtılır bu
Aynen öyle herkes nasibini yerAynen gerekeni yapıyor 11 kişide takip etse 10 kişi dediyse 1 kişi açık ta kalıyor o bir kişi herkez olabilir
Ya sorun değil hıc pay etmese kimsenin bişe demeye hakkı yok insan var karşında kaç kişi bekliyor ne açıklama var ne bişe sanki vericegi 100₺ hayatımızı değiştirecek ayar oldum parasinda değilim eyv dostumTmm dost bosver sal gitsin