Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Omer918 - Dünya Basketbol Şampiyonası 10.09.2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
3800
Kupon Oranı
3.98

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,649
6,541
113
O kdr kisi arasinda oyle kisiler cikdiki hep kafa adamlar adilligine inanmak istiyorum ama ic sesim karsi cikiyor buna ilk defa
Yaw dost kuponda 3 mac vardi 2 tanesi tutana kadar 7 kisi takip etti kimse yoktu zaten e dogal olarak o 7 kisi listedeydi baskette sadece 3 kisi eklendi son mac gelip 20 kisi.icinden 3 kisi secilmedi diye bu kadar laf yapilmasi yanlış

Benimsansim25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
317
83
@Omer918 tebrikler paranda gözümüz yok etkinlik yapılıyor şeffaf değil liste paylaşılir takip eden diyonuz ayıptır maymun ettiniz insanları bundan sonra paranı koy cebine yürü kardeş fiyaskoydu etkinlik dm yanmadiysa kazanamadiniz çocuk gibisiniz aq

Benimsansim25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
317
83
@Daimon reis konuyu kilitler misin amacını aşmaya basladi
Bu konunun amacı heyecanına ortak olmak gönlünden geçiyor sende paylaşmak istemissin karpuz 🍉 muamelesi yapmayın insanlara kim takip ettiyse liste pay edilir dağıtılır bu

Benimsansim25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
317
83
Tmm dost bosver sal gitsin
Ya sorun değil hıc pay etmese kimsenin bişe demeye hakkı yok insan var karşında kaç kişi bekliyor ne açıklama var ne bişe sanki vericegi 100₺ hayatımızı değiştirecek ayar oldum parasinda değilim eyv dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...