kavalına kurnan çal ileri almayacağım 😂😂😂6 Kişiydi 8 Kişiye 100 TL Yapacagim Çekilişi bir önceki etkinlikten kazanana yok zaten
Yorum yapanlardan çekilişi yapıp geliyorum yok öyle beğenip kaçmak haksızlık yok bende
tebrikler hocam6 Kişiydi 8 Kişiye 100 TL Yapacagim Çekilişi bir önceki etkinlikten kazanana yok zaten
Yorum yapanlardan çekilişi yapıp geliyorum yok öyle beğenip kaçmak haksızlık yok bende
Basından beri takipteyim omer baba6 Kişiydi 8 Kişiye 100 TL Yapacagim Çekilişi bir önceki etkinlikten kazanana yok zaten
Tebrikler6 Kişiydi 8 Kişiye 100 TL Yapacagim Çekilişi bir önceki etkinlikten kazanana yok zaten
1 kisiye 800 ver 100 ne a w6 Kişiydi 8 Kişiye 100 TL Yapacagim Çekilişi bir önceki etkinlikten kazanana yok zaten
Tebrikler dost 👏👏🥉6 Kişiydi 8 Kişiye 100 TL Yapacagim Çekilişi bir önceki etkinlikten kazanana yok zaten