- 56,546
- 30,714
- 113
Milana kaldi
Ok
@ÖmerBaba bi bildigimiz varki yaziyoruz dostum tebrikler şimdidenMilan maçı banko dostum diğerine 60 70 arası gelir muhtemelen
Kaldı milan ben milan maçı izliyordum diger maçtan gol gelmişBen 20 dakikaya geliyorum
Olcak neyi hazırla parti başlayacakSon 20 Dakka üstün oran 1.7 dağıtım yapayım diye 1 gol olur oynadık adamların atmayacağı tuttu
Kanka vallahi sahada yürüyorlar ama imkansız değil yani birazdan golllllll sesi gelir rahat olSon 20 Dakka üstün oran 1.7 dağıtım yapayım diye 1 gol olur oynadık adamların atmayacağı tuttu
Karaktersizlere şimdi bir gol attırıyorum hemde penaltı danSon 20 Dakka üstün oran 1.7 dağıtım yapayım diye 1 gol olur oynadık adamların atmayacağı tuttu
Olcak olcak penaltıda olsa olcakSon 20 Dakka üstün oran 1.7 dağıtım yapayım diye 1 gol olur oynadık adamların atmayacağı tuttu
Bol şanslar 🙏
Ömerbaba ben maçı izlemeye devam ediyorum gelirse sen seçersin kafana göre zaten mesaj atılmıyor sana sen en iyisini bilirsin ben gol getirmeye gidiyorumSon 20 Dakka üstün oran 1.7 dağıtım yapayım diye 1 gol olur oynadık adamların atmayacağı tuttu
Getir bu maçı ben izlemiyorum canım sıkıldı su orandan yatıyormÖmerbaba ben maçı izlemeye devam ediyorum gelirse sen seçersin kafana göre zaten mesaj atılmıyor sana sen en iyisini bilirsin ben gol getirmeye gidiyorum