- 192
- 66
- 28
yatırım yapoamayın dıyorsun ama cekım yapanlar var neye gore yatırım yapmıycaz bunuda soyleseydın ıyıydıSakın yatırım yapmayın
yatırım yapoamayın dıyorsun ama cekım yapanlar var neye gore yatırım yapmıycaz bunuda soyleseydın ıyıydıSakın yatırım yapmayın
Sen yatırım yapyatırım yapoamayın dıyorsun ama cekım yapanlar var neye gore yatırım yapmıycaz bunuda soyleseydın ıyıydı
gelırse yaparımSen yatırım yap
Güzel abicim birini kitlediler ıspatlı diğeride ben çektim diyor diğeri mi yalan söylüyor yada işin içinde baska birşey mi var ögrenmek maksatlıVulan adamın hesabni kilitlediler sen ne diyrsun
Şimdi vbet hesabindaydim eklememistir büyük ihtimalVbet hesap kontrol edin 250tl sadakat bonusu eklemiş
Kilitleyen adamın ekran görüntüsü var bir 50 kişi çekse birini kilitleseler bile 100 TL için bu siteye güvenip yatrm yapacaksan buyur yapGüzel abicim birini kitlediler ıspatlı diğeride ben çektim diyor diğeri mi yalan söylüyor yada işin içinde baska birşey mi var ögrenmek maksatlı
Haklısın kralKilitleyen adamın ekran görüntüsü var bir 50 kişi çekse birini kilitleseler bile 100 TL için bu siteye güvenip yatrm yapacaksan buyur yap
Yattıki digerin den3 oldu oynadın mı
Sadık üyemiz olduğunuz için size hediyemiz yazmışlar ama 15 katı çevrim 🤣🤦🏻♂️Şimdi vbet hesabindaydim eklememistir büyük ihtimal
Bana onuda vermemişlerSadık üyemiz olduğunuz için size hediyemiz yazmışlar ama 15 katı çevrim 🤣🤦🏻♂️
Bonus isteyince veriyorlar mı bide neden havale şartı var öyle puruzlukler yapıyor mu siteVbetten ne zaman bonus istesem pragmatik ×15 bonus veriyorlar 200lira verdiler bu seferde
Büro daha yeni çekimde havale işi bozuyor zaten yatırım lı bonus niye havaleyle çekim yaptırıyorlar anlayamıyorum
Oynadın mı hayırYattıki digerin den
Bana oynadım dedin mi demedin diğeri 3 olunca yazdın ben sana 10 dl önce yazmıştım neyse dostum Bol şansYattıki digerin den