Geldimi Hacı benimde çevrim tamam ama yorumlar korkuttu para boşa gitmesinBen tamamladim da yatirim yapicam birazdan cekim gelirse ekran görüntüsü atarim
Geldimi Hacı benimde çevrim tamam ama yorumlar korkuttu para boşa gitmesinBen tamamladim da yatirim yapicam birazdan cekim gelirse ekran görüntüsü atarim
Başka yerlerden çekim paylaşımlarda gordumyatırım yapoamayın dıyorsun ama cekım yapanlar var neye gore yatırım yapmıycaz bunuda soyleseydın ıyıydı
TebriklerBen çekim yaptım havale ile ödediler 4 yıllık forum üyesiyim site elamanı felan değilim boş yapcak arkadaşlara soverim haberi olsun.
Sahte dekont mu attın adamlara yer mi millet salak mı iyi yapmışlar hesabını kapatarak deneme bonusunu en çöp büro bile öderDolandırıcı site onaybet 50 TL yatırdım yatrimi onaylamadi bakiyeyi sildi
Site açılmıyo link hatalıBen çekim yaptım havale ile ödediler 4 yıllık forum üyesiyim site elamanı felan değilim boş yapcak arkadaşlara soverim haberi olsun.
link açmıyorBeyler şimdi mesaj geldi . Yeni açılmış sanırım. 20tl denene bonusu varmış.
Beyler şimdi mesaj geldi . Yeni açılmış sanırım. 20tl denene
Aynen link açmıyolink açmıyor