- 1,544
- 1,140
- 113
Bende 3 vardı biri rahmetli biri cezaevinde biride hastanede işte 😅5 tane dayım var 4 tanesi ile sorunum yok ama bir tanesini gözümün önünde kessinler dönüp bakarsam namerdim
Bende 3 vardı biri rahmetli biri cezaevinde biride hastanede işte 😅5 tane dayım var 4 tanesi ile sorunum yok ama bir tanesini gözümün önünde kessinler dönüp bakarsam namerdim
Eyvallah dostum sağolasın 🙏Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Eyvallah dostum sağolasın 🙏Geçmiş olsun dostum
İyi insanların, güzel insanların ailesiyiz biz
Her zaman destek oluruz herşey düzelecektir kardeşim elbet
dayılar iyidir de amcalar ımı gram sevmem ben5 tane dayım var 4 tanesi ile sorunum yok ama bir tanesini gözümün önünde kessinler dönüp bakarsam namerdim
Ne alakaBunun yeri Facebook
Eyvallah dostum sağolasın 🙏Allah şifa versin geçmiş olsun dostum.
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. Hayatım boyunca ve özellikle evlendikten sonra hergün dua ettim Allah beni evlatlarımın ve eşimin eline düşürmesin. Eğer kaderimde birilerinin yardımına muhtaç olacaksam da bu evlatlarım olmasın. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. Benim oğlum gibi evladı düşmanıma vermesin inşallah
“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sağlık olmayınca hiçbir şeyin hükmü yok dost. Acil şifalar diliyorum Dayı beye. Sana da sağlıklı ömürler dilerim.Orada yatan kişi benim dayım iyi olsun yada olmasın sonuçta aileden . Gebzede tanımayan yoktur kimisi kötü kimisi iyi olarak tanır kimisi korkardı kimisi güler geçerdi ... Bir trafik kazasından sonra 1.5 yıl yoğun bakımda kaldı ve hala mücadele ediyor. Yiyecek ekmeği varmis hala...
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin hastanede yatan hastalara şifa versin.
Bana elden ayaktan düşmeden ölmeyi nasip et yarabbi 🤲🤲🤲
Ekli dosyayı görüntüle 594939Ekli dosyayı görüntüle 594940
Eyvallah kardeşim sağolasın 🙏“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sağlık olmayınca hiçbir şeyin hükmü yok dost. Acil şifalar diliyorum Dayı beye. Sana da sağlıklı ömürler dilerim.
Eyvallah dostum sağolasın 🙏Allah şifa versin biraderim
Eyvallah dostum sağolasınAllah şifa versin gardaşım
Eyvallah dostum sağolasınGeçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar dilerim Dayına ve tüm hastalara...