Arkadaşlar Merhaba;
Gelen şikayetlere istinaden ( Küfür , Hakaret , Çoklu Hesapların ) artmasından ötürü T.C. Kimlik Onayı sistemi getirmek istiyoruz. Sizlerinde görüşünüzü almak istedik. 10 saniyenizi ayırıp Ankete katılırsanız memnun oluruz.
Saygılarımızla,
Ekli dosyayı görüntüle 11579
Sitede temiz,kaliteli bir kitle yaratmak istemenizden dolayı böyle bir uygulama getirmeyi düşünmenizi anlıyorum.Sitede 2-3 ay kadar zaman geçiren ve kim kimdir,nasıl bir forum sitesidir fikri olan herkesin,bu uygulamaya taraftar olmasa bile katılacağına da düşünüyorum.
Fakat atladığınız söyle bir durum var,bu siteye yeni üye olmayı planlayan birini düşünelim.Ne girmiş dolaşmış sitede,ne bir etkinliğe katılmış,ne bir muhabbete dahil olmuş bir insan.Bildiğim kadarıyla üye olmadan mesaj bile okuyamazlar konu içerisinde ki.Bu durumları göz önünde bulundurarak,herhangi bir insanın gelip ne olduğunu bilmediği bir siteye kayıt olurken(içerik olarak) kimlik göndermesi zaten bize kaliteli bir kitle değil de,tam tersini kazandırmaz mı?Bunlar tamamen benim fikrim yanlışı da olabilir ama sanki insanlar için yine caydırıcı ama daha az caydırıcı bir yöntem bulmak,siteyi şuan aktif olarak kullanan insanlar dışında aramıza katılabilecek aklı,fikri yerinde insanların da aramıza katılmasını engellememiş olur gibi gözüküyor benim bakış açımdan.