- 61
- 10
- 8
Beyler tehdit edin canlı desteği sahtekar serefsizler yazdım her yerde paylasicam dedim 10 saniye sonra izin verildi yazdı ondan önce yanlış cewrim diyip iptal etmişlerdi görselleri attım bakın tehdit iyidir iyi
Actim bn sikayrtKardesim konu acin konu acin da millet magdir olmasinnn
Yeni ablar pesindeler serefsizlerBana da ödeyecekler gibi geliyor yoksa neden deneme versinler belki imaji düzeltme niyetindeler bekleyip gorecez
Bnde bakiye 00ladılar mail attım bi kufur sonra düzeltme ust 100 eklediler simdi izin verildi yazıyor
Aynen dostum ilk görsellerime bak adamlar hatalı diyip silinecek dediler o cümlelerden sonra ödeme an itibariyle yapıldıYav he he küfür tehdit le korkuttun mu adamlari
SenSİnanmak zorunda degilsin tabikideYav he he küfür tehdit le korkuttun mu adamlari
Ödeme yapıldı beyler dediqim gibi canlı destegi tehdit edin anında izin çıkıyor ödemede 7 dakika sonra yapıldıSenSİnanmak zorunda degilsin tabikide
Dedim size ama malın biri he he tehdit le oldu yazıo dediqim gibi tehdit edin ödeme anında yapılıyor sitenin msjlar bölümünde de msj atabilirsiniz beyler ben ordanda yazmistimBanada ödeme yapıldı şmdi tehdit işe yaradı
Bilmeden konuşmasalarDedim size ama malın biri he he tehdit le oldu yazıo dediqim gibi tehdit edin ödeme anında yapılıyor sitenin msjlar bölümünde de msj atabilirsiniz beyler ben ordanda yazmistim
Dostum ise yaramış baksana ödeme yapılacak sanada çünkü diorki paylasirsan ödeme alamazsın diye yani yapilcak rahat ol birazdan izin çıkar sanadaBen tehdit etmeye çalıştım da yemedi
Hatırladım bunual bak kaniti
Dostum canlı destek uzun cvp veriyor15 dk oldu canlı destek cevap vermiyor