Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Onwin # 10.000 TL Ödüllü Bilet Etkinliği Sonuçları

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,151
113
herhangi bi sorun yok sitede şuan yoğunluk var . Eklemeler yarın gün içinde yapılacaktır.
başkan saatlerce bekledik tam 24 saat oldu ertesi güne kaydırdılar bir saat belirlesinler ona göre bekleyelim yarın da 23:59 a kadar kontrol etmeyelim yaptıkları hiç hoş değil

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Yahu neyin yogunlugu Allah askina topu topu 10 kisiye bakiye eklemenin nesi bu kadar uzun surebilir sen boyle deme abi bari boyle gozunu seveyim.Yemin ederim gecen bir x forumunda bir bilet etkinligi gordum 5 dk da eklendi kaç bin tl lik ödül.Bir baskasi desen gecenin 2 sinde liste attilar sabah adamlar direk mefete hesabimiza yollamis site...Buro son 1 aydir yasattiklairindan iyice gozumuzden dustu daha cok bizi memnun edeceklerine kizdiriyolar.Sabah in 8 inden beri en az 100 kere hesap bakiyesini yenilemediysem ne olayim

durak

Üye
Yeni Üye
46
28
18
Cumartesinin cumadan daha az yoğun olacağını belirtmesi büronun, üstelik birde uluslar kupası maçları varkende ilginç :) Çok önemli değil yarına sarkmasıda yoğunluk falan ne bilim :)

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,151
113
Cumartesinin cumadan daha az yoğun olacağını belirtmesi büronun, üstelik birde uluslar kupası maçları varkende ilginç :) Çok önemli değil yarına sarkmasıda yoğunluk falan ne bilim :)
Ne yoğunluğu bu? maç yok kim yüklenecek :)

yarın da aynı sıkıntı olur geç saatlere güç bela eklenirse eklenir umarım yanılırım

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Tik olmus bende yarin eklencek denmesine ragmen hala siteye girip bakiyeyi yeniliyorum ahahah :D

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,991
73,023
21,113
Arkadaşlar bende isterim ilettiğim anda eklenmesini de bana iletilen bilgi bu yönde yarın hesaplarınızda olacaktır

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,228
4,546
113
Yani siteye para yatırıyoruz okadar hiç bir yoğunluk yok 10 kişiye bonus yükleyimce ne yoğunluğu anlamıyorum

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,228
4,546
113
Sonuç olarak bu hakkımız alcaz tabi ama bu yaptıklarından dolayı illa üye kaybı yaşayacaklar sonuç olarak bu konuyu okuyanlar var @Onwin Destek

fiko34

Yeni üye
Yeni Üye
6
4
3
Yarın belki bir ihtimal yani yarın da yatacağını ummuyorum,daha öncede katılmış ve kazanmış biri olarak söylileyim işleyiş olağan üstü yavaş,yarın yatma ihtimalde çok düşük yatarsada akşam 19:00 gibi falan.

durak

Üye
Yeni Üye
46
28
18
1.76 orandan çevirdim . Çekim talebi veriyorum 1.80 orandan çevireceksiniz yoksa çekemezsiniz diyorlar. İletir misiniz. Bu sayfanın linkini iletiyorlar. Bende 1.50 yazdığını söylüyorum. Linki değil biz söyleneni kabul ederiz diyorlar

@Başkan