- 5,228
- 4,546
- 113
@Başkan bi anlaşamamazlık yok dimi
herhangi bi sorun yok sitede şuan yoğunluk var . Eklemeler yarın gün içinde yapılacaktır.@Başkan bi anlaşamamazlık yok dimi
başkan saatlerce bekledik tam 24 saat oldu ertesi güne kaydırdılar bir saat belirlesinler ona göre bekleyelim yarın da 23:59 a kadar kontrol etmeyelim yaptıkları hiç hoş değilherhangi bi sorun yok sitede şuan yoğunluk var . Eklemeler yarın gün içinde yapılacaktır.
Ne yoğunluğu bu? maç yok kim yüklenecekCumartesinin cumadan daha az yoğun olacağını belirtmesi büronun, üstelik birde uluslar kupası maçları varkende ilginç Çok önemli değil yarına sarkmasıda yoğunluk falan ne bilim
Abi ben siteyle 6 sularinda gorustum forum admini aciklama yapacak diyodu niye son dk soyledin onu anlayamadimArkadaşlar bende isterim ilettiğim anda eklenmesini de bana iletilen bilgi bu yönde yarın hesaplarınızda olacaktır
Eklenir mi diye bekledim bende yarın ekleneceği bilgisi geldiAbi ben siteyle 6 sularinda gorustum forum admini aciklama yapacak diyodu niye son dk soyledin onu anlayamadim
benim hesapta hıcbır sey yok baskan kul adım Didilimeklemeler sağlanmıştır. Herkese bol şanslar
tekrar bakar mısın üstadbenim hesapta hıcbır sey yok baskan kul adım Didilim
An itibariyle eklenmıs tesekkurlertekrar bakar mısın üstad