- 901
- 297
- 63
Talep verdık ama pek umudum yok yatırmaz bunlar
Bana 48 saat dedi sanmıyorum amaBende yazdım canlı desteğe ama 48 saat felan demedi. Deneme bonusundan dolayı yoğunluk var ilgili birime iletiyorum en kısa sürede işleminiz tamamlanacak dedi
Valla benimde ayni 2 gundur bi 100 lirayi gonderemediler2 gündür 100 tl yatmadı arkadaşlar...bu site para öderse ben de adam değilim
onaylandı dedi mi sanaValla benimde ayni 2 gundur bi 100 lirayi gonderemediler
kardeş benim 48 saatı gecti sen 2 saat diosunPara çekebilen yokmu ya bende çekim verdim 190 TL 2 saat oldu daha tık yok
48 saat içinde yatacak diyorlar bana da geç olsun güç olmasın . Tek kafama takılan adamalr bonusu halen bitirmedi ya çok büyük girecekler piayasaya yada hiç olup gdicekler ortası olmayack yani . Çok büyük siteler bile azcik verip bitti diyorlarBen cekim vereli 30 saat oldu bekliyor hala
Sende haklısınkardeş benim 48 saatı gecti sen 2 saat diosun
vermeyeceklerinden olabilir mi48 saat içinde yatacak diyorlar bana da geç olsun güç olmasın . Tek kafama takılan adamalr bonusu halen bitirmedi ya çok büyük girecekler piayasaya yada hiç olup gdicekler ortası olmayack yani . Çok büyük siteler bile azcik verip bitti diyorlar
siteye yatırım yapan yok 100 kişi 200 çekim verse 20 bin lira eder nereden bulup verecek?vermeyeceklerinden olabilir mi
bi yer ne kadar bol kepce veriyorsa ordan şüphelen...
şu an çekim veren en az 200 kişi vardır 30k yapar...
o kadar para cıkarmı bunlarda zor