- 4,107
- 2,344
- 113
@berkayb95 sana bende ekmek çıkmaz dostum başka forumlara
Sen yenisin daha neler yaptık burada devamı gelicek etkinliklerinHarbiden helal olsun hayrını gör müthiş yakaladın
Senin verecegin 3 kuruşa kalmadık adam gibi konuş.@berkayb95 sana bende ekmek çıkmaz dostum başka forumlara
Ya batan ya çıkan en güzeliSen yenisin daha neler yaptık burada devamı gelicek etkinliklerin
Dostum bir yanlışım yok benim kimseyle de alıp veremediğim yok ama dediği lafa bak. Kendi forumu sanki. "Başka forumlara" ne demek.sakin beyler
Ifsa ya gerek yok mümkün ise etkinliklerime katılmaSenin verecegin 3 kuruşa kalmadık adam gibi konuş.
Ne ifşasından bahsediyosun at da bilelim? 3 kuruşluk iş yapıp 5 kuruşluk konusuyosunIfsa ya gerek yok mümkün ise etkinliklerime katılma
Gerek yok tartışmaya rendice etmeye sen takılmana bak dostum biradan çekiliş yapıyoruz milletNe ifşasından bahsediyosun at da bilelim? 3 kuruşluk iş yapıp 5 kuruşluk konusuyosun
Hedef tamam dostum çekiliş yapıcaz@Ordu5252 devam edecek misin dostum yoksa tamam mı
At çamuru izi kalsın azıcık adamım diyorsan daha soyleyemedigin "rendice"ni edersin, bekliyorum.Gerek yok tartışmaya rendice etmeye sen takılmana bak dostum biradan çekiliş yapıyoruz millet
Helal inş gelir herkez nasiplenir66 yi sallayayım mi bi maça 7 kişi 21 yapalım gelirse zaten 4 kişi banko seçtim
66 yi salla dost sen iyi bir rolling yapan birisin mutlaka gelir66 yi sallayayım mi bi maça 7 kişi 21 yapalım gelirse zaten 4 kişi banko seçtim
Bence sallayalim başkan takip etmesi zevkli oluyor senin maclari66 yi sallayayım mi bi maça 7 kişi 21 yapalım gelirse zaten 4 kişi banko seçtim
Buyur dostum 3 kuruşa kalmadık diyorsun ama burda öyle gözükmüyor?At çamuru izi kalsın azıcık adamım diyorsan daha soyleyemedigin "rendice"ni edersin, bekliyorum.