- 3,083
- 1,786
- 113
11 kisiydik
Bastan sona butun yorum atanları mı begenenlerimi kimi kopyalıcamOradaki kişiler kopyala yapıştır yap bana yeterli yoksa kendim secicem
Şüphen olmasin bro ben titizim bu konudaDost rol takiip edenleri seç bence
EywŞüphen olmasin bro ben titizim bu konuda
bol kazançlar dostum çıksın veya çıkmasın kazanmana sevindimŞüphen olmasin bro ben titizim bu konuda
saçma olur dostumben ve 10 saniye icinde benim yorumumu begenenler arasında yapılsın. Daha adil olur
Ne alakaben ve 10 saniye icinde benim yorumumu begenenler arasında yapılsın. Daha adil olur
Şaka yapıyorum yahu. Ben hayata karısmam zatensaçma olur dostum
Begeni kasıyorum. Begenmeyin sunu )ben ve 10 saniye icinde benim yorumumu begenenler arasında yapılsın. Daha adil olur
dost daha ne kuponu adam kazanmıs kazanabileceği kadar ki bi kupon fazladan bastı bizler için kazancı riske atmaya gerek yokDost zaten 10 kişiyiz salla bir kupon daha
Bu adamda sans varken denenir bir kupon daha 30 40 tl likdost daha ne kuponu adam kazanmıs kazanabileceği kadar ki bi kupon fazladan bastı bizler için kazancı riske atmaya gerek yok
Aynen. İşimiz gucumuz var. Daha d,ger rollere katılacaz. Hedef 100. Hedefe ulasırsam 1 kisiye 20..dost daha ne kuponu adam kazanmıs kazanabileceği kadar ki bi kupon fazladan bastı bizler için kazancı riske atmaya gerek yok
Ahahah oldu başka7 kisiye 20 yap 3 de yedek koy 10 tl olsun bitsin is
Benim özel kapalı hata var 1015084789 eywKazananlar Listesi 7 kişi 21 tl
@ubasoll13
@murat8252
@Eren44
@unclaimed61
@Burakkk
@Berat2010
@Sansar45
Dostlar çekim verdim siz özelden papara atın bana iyi forumlar yine gün içinde etkinlik yapacağım hoşçakalın