- 957
- 383
- 63
Saçmalık yaBende de 50 geçti hesaba frebetle kazanç 50 mis
Saçmalık yaBende de 50 geçti hesaba frebetle kazanç 50 mis
Aklıma gelen başıma geldi bedavaya üye olduk tüh be
Niye kufur ediyorsun olum insanlara adamlar nekadar kısıye deneme verdı iyi aksamlar de gec aw bitli piyadesi
olumlu falan konuşma kırarım çeneni senin yaşın kaç senin hayırdır sanamı sorcam nasıl yazacağımıNiye kufur ediyorsun olum insanlara adamlar nekadar kısıye deneme verdı iyi aksamlar de gec aw bitli piyadesi
33 yasım sexde güçlüyümolumlu falan konuşma kırarım çeneni senin yaşın kaç senin hayırdır sanamı sorcam nasıl yazacağımı
Hoş video alan adama küfür etme diyoruz şizofreni seni cevap verme banaolumlu falan konuşma kırarım çeneni senin yaşın kaç senin hayırdır sanamı sorcam nasıl yazacağımı
adam haklı sana vermişler ki bonus konusuyorsun kime verdiler anasını millet paylaştı kaçtılar kapattılar desteği simdi o kadar insan bağlanıyor yok diyor bitti dese bende anlarımHoş video alan adama küfür etme diyoruz şizofreni seni cevap verme bana
17. 500 k msj yaz ondan sonra bana cevap ver hadi sımdı lisenin onune git beni bekleİskorpit hoşşştt şafağını bil benden sonra gelmişsin siteye buranın bi düzeni var yerini bil
Bende alamadım dostum bedavadan üye olduk tamam dedım kapadım yani küfür ediyon da neoluyor onu anlamdım oyuzden o bitli piyade ye oyle yazdımadam haklı sana vermişler ki bonus konusuyorsun kime verdiler anasını millet paylaştı kaçtılar kapattılar desteği simdi o kadar insan bağlanıyor yok diyor bitti dese bende anlarım