- 34,552
- 19,151
- 113
Site değişik ya
Site değişik ya
İnşallah dost siz cekinde bize yeter baksana adamlar ne diyor hep tetikdesin para istiyorsun dedileBende aldim cekim yaparsam bende ateşlicem abi
Seni bilen biliyor abi. Relaxİnşallah dost siz cekinde bize yeter baksana adamlar ne diyor hep tetikdesin para istiyorsun dedile
Fedo ayıp ediyorsun ben mesaja cevap vermedigin için öyle dedim watsaptan tgden ne zaman yazsan cevap verdim geçen kazandın sana yazdım cevap vermedin kaç gün geçti ben para lafı yapmam aslaİnşallah dost siz cekinde bize yeter baksana adamlar ne diyor hep tetikdesin para istiyorsun dedile
Kumarcinin parası kumarcida bir gün kalır dost bu forumda ben federalden para almadım onun parası bana nasip olmadı diyen çıkmaz herhalde yarın ola hayr ola dostSeni bilen biliyor abi. Relax
Bilen bilsin bilmeyende ne diyim ki abi. Salla gitsinKumarcinin parası kumarcida bir gün kalır dost bu forumda ben federalden para almadım onun parası bana nasip olmadı diyen çıkmaz herhalde yarın ola hayr ola dost
Artık alamzssinizNasıl aldınızki canlı aktif olmuyor
Allah razı olsun hepinizdenArtık alamzssiniz
Sıra bekliyorum şimdi baglandimArtık alamzssiniz
Bir saat 12 dakika bekledim dost Allah sabır versinSıra bekliyorum şimdi baglandim
ben federalden para almadım onun parası bana nasip olmadıKumarcinin parası kumarcida bir gün kalır dost bu forumda ben federalden para almadım onun parası bana nasip olmadı diyen çıkmaz herhalde yarın ola hayr ola dost
Oda olur inşallahben federalden para almadım onun parası bana nasip olmadı
Nausl bağlandınız kapalı hala canlıSıra bekliyorum şimdi baglandim
😁Oda olur inşallah
Nasıl bağlandınızŞuan canlı destek sırasına girdim 6. Sıradayız
Ara ara aktif oluyor sanırım takip etmen gerekNasıl bağlandınız