- 25,670
- 23,771
- 113
orhun orlanda macı neydi
Belki de son 2 3 dk oynamıcaktı tam zamnında geldi o 3lük45 olur
Sacramento kazanır oynadık reisorhun orlanda macı neydi
44 oldu mola aldi.buyuk ihtinalle daha iynamazBelki de son 2 3 dk oynamıcaktı tam zamnında geldi o 3lük
Valla korkutmadı değil, fark çok açıldıydı inancımı kaybetmeye başlamıştımBaksana adama yardiriyor valla
her turlu mococo orhun 1 dısına cıkmazSacramentonun maç öncesi oran yükseldiydi inş sıkıntı çıkarmazlar
Şuan biraz sallantılı başladı maç ama koparırlar inş yormasın hiç. Orlandonun 5 6 tane önemli oyuncusu yokher turlu mococo orhun 1 dısına cıkmaz
2 yada 3 ceyrekte 10 ve ustu fark olur rahat olŞuan biraz sallantılı başladı maç ama koparırlar inş yormasın hiç. Orlandonun 5 6 tane önemli oyuncusu yok
Bugün Clippers maçı da böyle başladı son perde maçı kopardılar rahat aldılar bu da böyle olur umarım2 yada 3 ceyrekte 10 ve ustu fark olur rahat ol
18 farkdan donucekler ben inaniyorumBugün Clippers maçı da böyle başladı son perde maçı kopardılar rahat aldılar bu da böyle olur umarım
21di fark 3 dk önce toparladılar şuan. Vucevici tutamıyorlar adam dışarda 3lük kovalayıp duruyor hala bomboş 3lük attırıyorlar akıl alır gibi değil18 farkdan donucekler ben inaniyorum