Normal oynayarak iki kez spine girdi 450 yaptım 1₺ çevrimden sonra sıkıldım 2 kere spin satın aldım gümledi birinde 23 tl verdi birinde 10 spinde 0 ₺ verdi ne saçma bir iş .... Oynarsanız spin satın almayın
[/QUOTE zaten ödemiyor gece 3 ten beri reddediyorlar çekimi
Sweet bonanza ya gir direk
Dostum ben sabah erken bağlandim 10 15 dk sürdü tabi ama cok seri cvp verip hemen 50 frebet aldım.He ödeme yapar yapmaz bilemem yaptı diyenler var.!!! Fenerbahçe samsun maçı fenerin 7 atarina oynadım gelirse cekim yapacam öderse EKIME ÖDMEZSE KASIMA...yapcak bisey yok.Sakın inanmayın sahtekar site destek ekibine bağlanamıyorum
Ben 2.5 üst oynadım fb ye o bile şüpheli kardeşimHAYDI FENER PARÇALA SAMSUNU 7-8 AT DA BIZDE PARA ALALIM...
Ekli dosyayı görüntüle 461157
Neden ki maç kadıköy de cok rahat 3-4 gol olur samsun açık oynar antep gibi değil, 3.5 üst banko gbi +6 ve üzeride son final vuruşlarında şımarıklık yapmazssalar oda gelir.Beni korkutan tek sey mac saati hava nasıl olcak!!!Ben 2.5 üst oynadım fb ye o bile şüpheli kardeşim
Ben 150 TL çekim verdim 5 dk da geldiEkli dosyayı görüntüle 461197 Ödemiyor üye olmayın