- 30,625
- 9,650
- 113
Bizim şansımız seni de batırır
Kesene bereket şansın daim olsunNeyse ben yine atayim 100 TL birinize ona şans getirirse diğer 2. Kişiye atsın cekilis yapcam aranızda şansa kim çıkarsa
Bol şans dost 🔱Neyse ben yine atayim 100 TL birinize ona şans getirirse diğer 2. Kişiye atsın cekilis yapcam aranızda şansa kim çıkarsa
Eyvallah reisNeyse ben yine atayim 100 TL birinize ona şans getirirse diğer 2. Kişiye atsın cekilis yapcam aranızda şansa kim çıkarsa
Kesene bereket hayırlı geceler dost 🙏Cecemon payfix no verirmisin çekiliş videosuda varda atamadim buraya
bol şansİnşallah bu sefer 5 te 5 olacak slotta 5 dk da 500 verdim bunu hiç yoktan 70 dk beklerim
Kusura bakmayın 3 unuzede vermek isterdim.ama.mac gelmedi o gelse ordan yururduk sizin şansizliginiz artık umarım cecemon yükseltir sizide gorurKesene bereket hayırlı geceler dost 🙏
Roll açsın o zaman bizde takip edelim kazanırsa boluselimKusura bakmayın 3 unuzede vermek isterdim.ama.mac gelmedi o gelse ordan yururduk sizin şansizliginiz artık umarım cecemon yükseltir sizide gorur