Hacı pavyona ayırdım buradan geleni yarına sözüm olsun 👊🏻Bk dalqa qeçme 😑
Winmiyiz qardasm kırmızı 1 işareti yanmadı daaa😋😂😂
Hacı pavyona ayırdım buradan geleni yarına sözüm olsun 👊🏻Bk dalqa qeçme 😑
Winmiyiz qardasm kırmızı 1 işareti yanmadı daaa😋😂😂
Cansn düsünmen yeterli 😍😀Hacı pavyona ayırdım buradan geleni yarına sözüm olsun 👊🏻
Para harcar o arat harcamaz serdar masimovu alsin yanina 100 milyonluk kadro kurmazlarsa bende bisi bilmiomAynen serdar adali dogru isim gibi
Gs Fb 200+ oldu. 100 kurtarmaz abimPara harcar o arat harcamaz serdar masimovu alsin yanina 100 milyonluk kadro kurmazlarsa bende bisi bilmiom
Kurtarir manykmisin onlarida gecer 100 harcicak bonservise 7.8 10 15 takir takir verip alican bide hunlarin yillik paralari falan )))))Gs Fb 200+ oldu. 100 kurtarmaz abim
Adayligini acikladi bakalim artikPara harcar o arat harcamaz serdar masimovu alsin yanina 100 milyonluk kadro kurmazlarsa bende bisi bilmiom
Ha oyle deseene 100M harcayacak diye ben de kadro degeri anladim.Kurtarir manykmisin onlarida gecer 100 harcicak bonservise 7.8 10 15 takir takir verip alican bide hunlarin yillik paralari falan )))))
Mnykmisin fiko 10.15 kadro kumustu ama efsane futbolcudan anliyo ibne o kurdugu kadro degeri 150 milyon olmustu 1 senede hatirla5Ha oyle deseene 100M harcayacak diye ben de kadro degeri anladim.
100M harciyacak baskan tskli adamdir
Tebriklernecippppppppppppppppppppppppppppp reıssssssssssssss
Yedi kırmızı 🤣necippppppppppppppppppppppppppppp reıssssssssssssss
tebrıklerBesıktas macında seyırcı yuhlamaya basladı moraller bozuk rakıp 1 gol daha atarsa sıınırler gerılır bır kırmızı gelır necıp reıssss sana guvendık )
Ekli dosyayı görüntüle 418122
Necip gerekeni yaptı 🤣Yedi kırmızı 🤣