- 23,462
- 9,084
- 113
51
3 dakika sayi atmadi phila varyaOlmadı dost rahat gelecek sayı idi
Evet 4 dk 8 dk kalımı 15 di3 dakika sayi atmadi phila varya
Tebrikler hocamınat etmıstım 3. ceyrek ıbnelık yapanlar sımdı attılar masallah lıllard sayesınde geldı Ekli dosyayı görüntüle 411055
Tebrikler hocamınat etmıstım 3. ceyrek ıbnelık yapanlar sımdı attılar masallah lıllard sayesınde geldı Ekli dosyayı görüntüle 411055
Nazar degmesin diye paylasmadin heraldeınat etmıstım 3. ceyrek ıbnelık yapanlar sımdı attılar masallah lıllard sayesınde geldı Ekli dosyayı görüntüle 411055
Tebrikler gidenden fazla kurtarmışsınınat etmıstım 3. ceyrek ıbnelık yapanlar sımdı attılar masallah lıllard sayesınde geldı Ekli dosyayı görüntüle 411055
Tebrikler dost kazancın daim olsunınat etmıstım 3. ceyrek ıbnelık yapanlar sımdı attılar masallah lıllard sayesınde geldı Ekli dosyayı görüntüle 411055
valla 3. ceyrek olsa olsa nazar ısıydı yok ya zaman olmadı macı ızlıyordum sımdıde lakers macı var ondada ne beal var ne booker tam ustluk mactı kaldı duranta aslında duranta veya erıc gordona sayı bahsı almak varda uykum geldı sızlere ıyı sanslarNazar degmesin diye paylasmadin heralde