- 2,819
- 1,663
- 113
Ben oraya attım hepiniz mafyasinizBana mı diyorsun Sen bu lafları
Ben oraya attım hepiniz mafyasinizBana mı diyorsun Sen bu lafları
Yok la yanlışlıkla alıntı yapmıştırBana mı diyorsun Sen bu lafları
Ümit diyo ya 2 yaralama 2 öldürmeye teşebbüs ona dedimYok la yanlışlıkla alıntı yapmıştır
😁😁😁😁😁😁Ben oraya attım hepiniz mafyasiniz
Sana dosyaları atarsam burada herkesin önünde Söz verecek misin 10K atacak mısınYürü lan at uyap kaydibi dumenci o dosyalara serbest kalcan he
Ne mafyası sen Neyden bahsediyorsun herkes babasının oğlu sana dosyaları atarsam herkesin önünde erkek sözü 1K hemen hesabıma atacak mısınBen oraya attım hepiniz mafyasiniz
Muroo yükselme kral . Sakın.Sana dosyaları atarsam burada herkesin önünde Söz verecek misin 10K atacak mısın
Ne mafyası sen Neyden bahsediyorsun herkes babasının oğlu sana dosyaları atarsam herkesin önünde erkek sözü 1K hemen hesabıma atacak mısın
Gel kimin dosyasi daha çoksa.o ona atsın?Sana dosyaları atarsam burada herkesin önünde Söz verecek misin 10K atacak mısın
Ne mafyası sen Neyden bahsediyorsun herkes babasının oğlu sana dosyaları atarsam herkesin önünde erkek sözü 1K hemen hesabıma atacak mısın
Dur ya bir K atacak tertemiz arkadaş yaMuroo yükselme kral . Sakın.
Ya senin dosyan çok olup olmaması önemli değil benim dosyam çok olup olmaması önemli değil diyorsun ya Dümen yapıyor bize yazıyorsun alıntı yapıp atacak mısın bir kGel kimin dosyasi daha çoksa.o ona atsın?
He ya nereden nereye döndü muhabbet Şuraya bak yaKafayı yicem muhabbetlere bak
Övündüklerı şeye bak at kafalıların ölümsüzmüsünüz lan sizGel kimin dosyasi daha çoksa.o ona atsın?
Gel kimin dosyasi daha çoksa.o ona atsın?
Niye r yaptın hani kimin lsfinin arkasında dur at dosyalariYa senin dosyan çok olup olmaması önemli değil benim dosyam çok olup olmaması önemli değil diyorsun ya Dümen yapıyor bize yazıyorsun alıntı yapıp atacak mısın bir k