nasılsın dost herşey yolunda mı aktif değilsin uzun zamandır@Shellac çok gereksiz bir konu bence?
yapma ya kardesim ? neden ve nasil boyle bi kaniya vardin@Shellac çok gereksiz bir konu bence?
Teşekkür ederim reis iyiyim çok yoğun çalışıyorum yaklaşık 3 aydir, Suriye'ye gidip geliyorum hergun, askerlerimize yemek götürüyorum jerablusa, 8 üs bölgesine gidiyorum hergün. O yüzden düzenli uyumak zorunda kaliyorum. Bahadır giremiyorum. Sen nslsn iyimisin reis?nasılsın dost herşey yolunda mı aktif değilsin uzun zamandır
dostum ötenazi doktor eşliginde yapılan legal bir şeydir. ilaç kullanılarak ilgili hasta kendisinin öldürülmesini yani daha kibar haliyle uyutulmasını ister. ya da makineye baglı bir hasta ise fişinin çekilmesi gibi. sakat kalmak diye bir şey yok. yüksekten atlamak diye bir şey yok. bir şey bilmeden bildigini iddaa etmeye calısma allah askına iki dakikanı ayırıp araştırıp öyle yaz cok zor degil. intihar da ölüm ötenazi de ölüm ama kimse ben ötenazi istiyorum diyip kalkıp çatıdan aşagı kendini atmıyor. onu yapan da ötenazi yapmıs olmuyor zaten ötenazi yapılmaz yaptırılırkendini asarak, yüksekten atlayarak ötenazi yapılıyor mu kardeşim sen ya benim yazdığımı anlamıyosun yada bi açık bulup yürürmüyüm diye bakıyosun sakin ol genç
Aynen ben çözeltilerine bile ulaşmaya çalıştım ,kardeş makara peşinde benim anlatmak istediğim ötenazi talep eden kişi çektiği acıları artık çekmek istemiyor acısız olarak ölmek istiyor , intihar eden kişide acıları çekmek istemiyor farklı versiyonlarda ölümü seçiyor.Ülkemizde ötenazi çoğu ülkede olduğu gibi yasak ! bu nedenle hayatını sonlandırmak isteyen birey intiharı seçiyor, intiharın farklı versiyonlarının hemen hemen hepsinde amacına ulaşamamış ,sakat kalarak hayatını devam ettirmek zorunda kalan bireyler olmuş anlatmak istediğim bu umarım anlaşılmıştır.Ötenazi kendi ölümünü istemek. Kendin yapamiyosun doktor kontrolünde acısız şekilde hayatina son veriyolar. Bazi avrupa ülkelerinde yasaldir bu
Şükür dost Allah kolaylık versinTeşekkür ederim reis iyiyim çok yoğun çalışıyorum yaklaşık 3 aydir, Suriye'ye gidip geliyorum hergun, askerlerimize yemek götürüyorum jerablusa, 8 üs bölgesine gidiyorum hergün. O yüzden düzenli uyumak zorunda kaliyorum. Bahadır giremiyorum. Sen nslsn iyimisin reis?
çocuk kalbini kırmayacağım bak ne demek istediğimi anlattım beni yormadostum ötenazi doktor eşliginde yapılan legal bir şeydir. ilaç kullanılarak ilgili hasta kendisinin öldürülmesini yani daha kibar haliyle uyutulmasını ister. ya da makineye baglı bir hasta ise fişinin çekilmesi gibi. sakat kalmak diye bir şey yok. yüksekten atlamak diye bir şey yok. bir şey bilmeden bildigini iddaa etmeye calısma allah askına iki dakikanı ayırıp araştırıp öyle yaz cok zor degil. intihar da ölüm ötenazi de ölüm ama kimse ben ötenazi istiyorum diyip kalkıp çatıdan aşagı kendini atmıyor. onu yapan da ötenazi yapmıs olmuyor zaten ötenazi yapılmaz yaptırılır
Eyvallah reis teşekkür ederimŞükür dost Allah kolaylık versin
sen kimsin birader kalbimi kıracaksın allahım ya iyi aksamlar bu kafayla başarılar hayatındaçocuk kalbini kırmayacağım bak ne demek istediğimi anlattım beni yorma
Ne oldu ne yaşadın böyle yazdınacısız agrisiz sızısız bir ölüm istermiydiniz beyler. Bazen gerekli die düşünüyorum. gerci her kaybedene ötenazi yapsalardi dunyada adam kalmazdi
tutunucak dalı olmayan başka çaresi kalmayan insanların tercihi zaten. çok ama çok yüce bi davranış, kendinden vazgeçmek. insanın dini de yoksa daha zor. ölüyosun ne olucağını bilmiyosun başka deyişle hayatın tamamen kapanıyor bidaha nefes alamıyosun 20-30-40 senedir yaşadığın hayat bir anda BİTİVERİYOR ... cidden bambaşka bi karar acayip bişey. övmüyorum yanlış anlaşılmasın, sadece çok büyük cesaret gerektiriyorintihar saçmalık
7/24 onlinesin 😁tutunucak dalı olmayan başka çaresi kalmayan insanların tercihi zaten. çok ama çok yüce bi davranış, kendinden vazgeçmek. insanın dini de yoksa daha zor. ölüyosun ne olucağını bilmiyosun başka deyişle hayatın tamamen kapanıyor bidaha nefes alamıyosun 20-30-40 senedir yaşadığın hayat bir anda BİTİVERİYOR ... cidden bambaşka bi karar acayip bişey. övmüyorum yanlış anlaşılmasın, sadece çok büyük cesaret gerektiriyor
yüce bir davranıştan ziyade aciz ve zavallıca bir hareket. intihar eden insana hayat da saygı duymam. kendisine saygısı olsa kendi hayatını bitirmezdi zaten. kaçmak bir çözüm değildir asla.tutunucak dalı olmayan başka çaresi kalmayan insanların tercihi zaten. çok ama çok yüce bi davranış, kendinden vazgeçmek. insanın dini de yoksa daha zor. ölüyosun ne olucağını bilmiyosun başka deyişle hayatın tamamen kapanıyor bidaha nefes alamıyosun 20-30-40 senedir yaşadığın hayat bir anda BİTİVERİYOR ... cidden bambaşka bi karar acayip bişey. övmüyorum yanlış anlaşılmasın, sadece çok büyük cesaret gerektiriyor