- 2,297
- 1,067
- 113
Bizim sayemizde siteden çok çekim yapan oldu ama bizim konumuz kaldırıldı. Çekimler o gün değil de bugün ödendi yani teşekküru biz değil reisler alıyor.Sponsor olduktan sonra yeni bi sayfa açılmış dostum muhtemelen
Bizim sayemizde siteden çok çekim yapan oldu ama bizim konumuz kaldırıldı. Çekimler o gün değil de bugün ödendi yani teşekküru biz değil reisler alıyor.Sponsor olduktan sonra yeni bi sayfa açılmış dostum muhtemelen
Senin konuyu açtığın zaman siteye ulasanlar seninde farkındadır dostum merak etmeBizim sayemizde siteden çok çekim yapan oldu ama bizim konumuz kaldırıldı. Çekimler o gün değil de bugün ödendi yani teşekküru biz değil reisler alıyor.
Dostum harbi sasirttilar ödeme geldiYoğunluk var ödenecek diyor dedim ki ödenmeden ödendi yazmasaydiniz sistemden güven kırıcı oluyor diye haklısınız diyor bekliyicez elden birşey gelmez
Hesabına geldi mi ödeme ?Dostum harbi sasirttilar ödeme geldi
4 saat olacak bende bekliyorum halen yoğunluk var diyip duruyor şimdi de.Hesabına geldi mi ödeme ?
Benim tamamen onaylı çekim paneli ama ödeme hesaba gelmedi 1 saat oldu tam4 saat olacak bende bekliyorum halen yoğunluk var diyip duruyor şimdi de.
Geldi dostum benim odemeBenim tamamen onaylı çekim paneli ama ödeme hesaba gelmedi 1 saat oldu tam
Ne zaman tam anlamıyla hepsi okey oldu ve ne kadar bekledin hesabına yansıması için reis ?Geldi dostum benim odeme
Bütün işlem 40 dk falan gerceklestiNe zaman tam anlamıyla hepsi okey oldu ve ne kadar bekledin hesabına yansıması için reis ?
Benim şansım mi yani bu kadar uzaması ya sabırBütün işlem 40 dk falan gerceklesti
Vay arkadaş şaka gibiBenim ödeme de gerçekleşti yaklaşık 20 dk falan sürdü
Vala bende şaşırdım hatta sana dedim ya seninki onaylanmış gelmemiş benimki daha işleme alinmamisti gece 12 de falan anca gelir dedim sasirtsinlarda göreyim, harbi sasirttilar gönderip 🫡Benim şansım mi yani bu kadar uzaması ya sabır
Reis herşey tamam 15.47 işlem yaptım 16.33 tamamlandı senin kaçtı ?Yani çekimler işlem sırasına göre gönderiliyorsa seninki es geçilmiş yada aracı kurumda bi sorun olmuşta olabilir
16.53 çekim vermisimReis herşey tamam 15.47 işlem yaptım 16.33 tamamlandı senin kaçtı ?
17.23 çekim gelmis16.53 çekim vermisim
Vala dost banada 3 dakka once cekım verdım 3 dakkada gonderıldı17.23 çekim gelmis
Karışık işlem yapıyorlar demekkiVala dost banada 3 dakka once cekım verdım 3 dakkada gonderıldı
Aynen dost baglanmaya gerek yok elbet gelcekKarışık işlem yapıyorlar demekki