- 866
- 64
- 28
Dün 17 den beri islemde
Versen de gelmiyor 20 saattir bekliyorum 😂Canlı desteğe bir türlü bağlanamıyorum ve 8000 TL yaptm bakiyeyi otomatik düşmedi 800 TL ye ve şuan çekim veremeyiyorumEkli dosyayı görüntüle 633447Ekli dosyayı görüntüle 633447
+1@Shellac başkanım çekimler 1 gün olmak üzere henüz gelen giden yok ilgilenecek mısınız?
24 saat olacak benim de bu 5 dk da geldi diyenleri özenle seçtiler galiba20 saattir bekliyorum
Kanka site yeni açıldı ve hemen hemen üyelik açan 5 kişiden 4 çekim aşamasına geldi ben çektim mesela 40 dk ödedi şuan biraz gecikmiş çekimler ama ödeme yapıyor siteHata ediyorlar böyle çok müşteri kaybederler hatta hiç kazanamazlar ödeme yapılır ama
Doğru dion kardes 24 saat oldu şuan sabırla beklemek gerek yokmuş yatmis gbi dusun gelince sevin usulü yapılması lazimKanka site yeni açıldı ve hemen hemen üyelik açan 5 kişiden 4 çekim aşamasına geldi ben çektim mesela 40 dk ödedi şuan biraz gecikmiş çekimler ama ödeme yapıyor site
Yani bende isterim çekimin gelsin hemen yatir oyna belki işin vardır lazımdır ama vaziyet bu site yeni çekim yapan çok insan var yatırım oldukça siteye çekim ödüyorlar sanırımDoğru dion kardes 24 saat oldu şuan sabırla beklemek gerek yokmuş yatmis gbi dusun gelince sevin usulü yapılması lazim
Altında kalacakları işi yapmayacaklar o zaman müşteri o kadar umurlarında değilki maile dahi geri dönüş yapmıyorlar.Yani bende isterim çekimin gelsin hemen yatir oyna belki işin vardır lazımdır ama vaziyet bu site yeni çekim yapan çok insan var yatırım oldukça siteye çekim ödüyorlar sanırım
Aga eminim çekim yapanların çoğu çok kolay ulaşmistir sanirim hedefine benim ki öyle oldu şahsen 800 çok güzel bi zamanda geldi bide işimi gördüm kendi adıma konuşuyorum umarım sizinkilerde en kısa zamanda gelirAltında kalacakları işi yapmayacaklar o zaman müşteri o kadar umurlarında değilki maile dahi geri dönüş yapmıyorlar.