Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Otobüs Seferleri Hk.

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
ayın 6 sında şehirlerarası otobüs sefelerinde pcr testi yada aşı zorunluluğu getirdiler. ben 30 ağustosta aşı oldum şimdi otobüse binmem için bi pcr test şartım falan varmı konuya hakim olan biri varmı. aşıdan sonra bi süre geçmesi lazım diye duydum o yüzden bilemedim

sfenks47

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
965
345
63
ayın 6 sında şehirlerarası otobüs sefelerinde pcr testi yada aşı zorunluluğu getirdiler. ben 30 ağustosta aşı oldum şimdi otobüse binmem için bi pcr test şartım falan varmı konuya hakim olan biri varmı. aşıdan sonra bi süre geçmesi lazım diye duydum o yüzden bilemedim
Pcr de aşı olduğun gözükür zaten sorun olmaz

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
2.dozdan sonra 15 gün geçmesi lazım PCR testinden muaf olman için

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Dostum sen zaten aşı olmuşsun senin için bir sıkıntı yok pcr testi aşı olmayanlardan alınıyor ki pozitif vaka otobüsle yolculuk yapıp vakaları arttırmasın diye

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Test yaptircan o zaman mecbur hocam 2.doz olup 15 gün geçirmen lazım test olmamak için
hocam şimdi haberde çıktı aşı kartı olanlara serbest diyor bende aşı kartı çıkardım şimdi baktık çıkmış. senin dediğin 2.dozdan sonra 15 gün geçmesi şartı nerde yazıyo nettede bulamadım

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
417
279
63
tatil bitti turist gitti virüs geliyor hemde delta plus 256 gb 1850 çikopiksel kamera ile aşılama istenilen seviyeye gelmezse delta plus maxi 480 gb çıkacak .