Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Otobüs Seferleri Hk.

Galata7878

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
124
95
28
ayın 6 sında şehirlerarası otobüs sefelerinde pcr testi yada aşı zorunluluğu getirdiler. ben 30 ağustosta aşı oldum şimdi otobüse binmem için bi pcr test şartım falan varmı konuya hakim olan biri varmı. aşıdan sonra bi süre geçmesi lazım diye duydum o yüzden bilemedim
saglik ocaginda yaptir ucretsiz ama hastanede yaptirirsan 600 tl ucreti var

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,229
4,546
113
Ya dostlar benimde bi sorum olacak belki bilen yaşayan vardın ben şuan covid 19 hastasıyım bu ayın 8inde karantina sürecim bitiyor bitince test yapacakmıyım ve nasıl yapcam çıkamıyorum sonuçta

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Ya dostlar benimde bi sorum olacak belki bilen yaşayan vardın ben şuan covid 19 hastasıyım bu ayın 8inde karantina sürecim bitiyor bitince test yapacakmıyım ve nasıl yapcam çıkamıyorum sonuçta
Yok süre bitince test yapmıyorlar normal hayatına dönebilirsin. Çok geçmiş olsun

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,792
26,188
113
Çalışıyorsan istiyor dost işyeri. Bizde 16 kişide çıktı hepsinden karantina süresi bitince istediler. Normal istiyorlar mı onu bilmiyorum

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,229
4,546
113
Hesapta bulaşıcı özelliğini yitiriyormus o süre zarfında. Zaten süre bitince test yaptıran yüzde yüz pozitif çıkar yine
Banada öle geliyor ama ben bu 3-4 gün sıkıntı yaşadım baş ağrısı falan 4-5 gündürde kendimi iyi hissediyom artık yani insan grip olur atlatırya aynı o bu

EngiinnKaya

Kayısı Kadar Güzel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,119
442
83
ayın 6 sında şehirlerarası otobüs sefelerinde pcr testi yada aşı zorunluluğu getirdiler. ben 30 ağustosta aşı oldum şimdi otobüse binmem için bi pcr test şartım falan varmı konuya hakim olan biri varmı. aşıdan sonra bi süre geçmesi lazım diye duydum o yüzden bilemedim
2 doz aşı istiyor yolculuk için . tek doz olanlar en az 48 saatlik PCR test zorunluluğu var ben sordum . yarın Malatya ya gidecem

EngiinnKaya

Kayısı Kadar Güzel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,119
442
83
kardeşim normal şartlarda yaptırman gerekiyor hani mantık çerçevesinde düşünecek olursak . ama bizim iş yerindeki arkadaşlar 14 gün sonunda test olmadan başladılar işlerine

EngiinnKaya

Kayısı Kadar Güzel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,119
442
83
işin sıkıntısı şu hes kodunda yazıyor araçlara binemez falan diye :D