Para olsa gel kanka istedigin yere yolculuk yapalim bizim maks yolculuk 1 gün 2 gün olsa da kumarda kaybedorizbeni alıp götürürmüsün hocam yeni bi yolculuğa başlayalım
Para olsa gel kanka istedigin yere yolculuk yapalim bizim maks yolculuk 1 gün 2 gün olsa da kumarda kaybedorizbeni alıp götürürmüsün hocam yeni bi yolculuğa başlayalım
saglik ocaginda yaptir ucretsiz ama hastanede yaptirirsan 600 tl ucreti varayın 6 sında şehirlerarası otobüs sefelerinde pcr testi yada aşı zorunluluğu getirdiler. ben 30 ağustosta aşı oldum şimdi otobüse binmem için bi pcr test şartım falan varmı konuya hakim olan biri varmı. aşıdan sonra bi süre geçmesi lazım diye duydum o yüzden bilemedim
nerde güldün yavçok güldüm lan
Yok süre bitince test yapmıyorlar normal hayatına dönebilirsin. Çok geçmiş olsunYa dostlar benimde bi sorum olacak belki bilen yaşayan vardın ben şuan covid 19 hastasıyım bu ayın 8inde karantina sürecim bitiyor bitince test yapacakmıyım ve nasıl yapcam çıkamıyorum sonuçta
Çalışıyorsan istiyor dost işyeri. Bizde 16 kişide çıktı hepsinden karantina süresi bitince istediler. Normal istiyorlar mı onu bilmiyorumYa dostlar benimde bi sorum olacak belki bilen yaşayan vardın ben şuan covid 19 hastasıyım bu ayın 8inde karantina sürecim bitiyor bitince test yapacakmıyım ve nasıl yapcam çıkamıyorum sonuçta
Saol kardeşim ama neden yapmıyorlar ya halen pozitifse yani mantığım almıyor yapmamalarınaYok süre bitince test yapmıyorlar normal hayatına dönebilirsin. Çok geçmiş olsun
Çalışıyorumda ben dağıtım işi yapıyorum araçla öle kalabalık fabrika falan değilÇalışıyorsan istiyor dost işyeri. Bizde 16 kişide çıktı hepsinden karantina süresi bitince istediler. Normal istiyorlar mı onu bilmiyorum
Hesapta bulaşıcı özelliğini yitiriyormus o süre zarfında. Zaten süre bitince test yaptıran yüzde yüz pozitif çıkar yineSaol kardeşim ama neden yapmıyorlar ya halen pozitifse yani mantığım almıyor yapmamalarına
Banada öle geliyor ama ben bu 3-4 gün sıkıntı yaşadım baş ağrısı falan 4-5 gündürde kendimi iyi hissediyom artık yani insan grip olur atlatırya aynı o buHesapta bulaşıcı özelliğini yitiriyormus o süre zarfında. Zaten süre bitince test yaptıran yüzde yüz pozitif çıkar yine
2 doz aşı istiyor yolculuk için . tek doz olanlar en az 48 saatlik PCR test zorunluluğu var ben sordum . yarın Malatya ya gidecemayın 6 sında şehirlerarası otobüs sefelerinde pcr testi yada aşı zorunluluğu getirdiler. ben 30 ağustosta aşı oldum şimdi otobüse binmem için bi pcr test şartım falan varmı konuya hakim olan biri varmı. aşıdan sonra bi süre geçmesi lazım diye duydum o yüzden bilemedim
kardeşim normal şartlarda yaptırman gerekiyor hani mantık çerçevesinde düşünecek olursak . ama bizim iş yerindeki arkadaşlar 14 gün sonunda test olmadan başladılar işlerineYa dostlar benimde bi sorum olacak belki bilen yaşayan vardın ben şuan covid 19 hastasıyım bu ayın 8inde karantina sürecim bitiyor bitince test yapacakmıyım ve nasıl yapcam çıkamıyorum sonuçta
dm den sağlıkçı birine sordum oda böyle dedi. 1 dozdanmı bahsediyo 2.dozdanmı orasını yazmamış2 doz aşı istiyor yolculuk için . tek doz olanlar en az 48 saatlik PCR test zorunluluğu var ben sordum . yarın Malatya ya gidecem
benim ikinci aşı gününe daha var mesela 9 unda doluyor onu bile kabul etmiyorlarmış . HES sorguya göre hareket ediyorlarmışdm den sağlıkçı birine sordum oda böyle dedi. 1 dozdanmı bahsediyo 2.dozdanmı orasını yazmamış
kral bende bizzat gidip Mersin Otogardaki güvenlikten öğrendim şimdi test verecem
hay anasını. illa sokturcaklar o çubuğukral bende bizzat gidip Mersin Otogardaki güvenlikten öğrendim şimdi test verecem