- 102,807
- 153,407
- 113
çekim verebilirsin dostyoğunluk var anlıyorum ama net bilgi de vermiyorlar canlı desteğe özellikle sordum yatırım yapmadan yatırım yapın ana para çevrimi yapın çekin dedi 2 dir iptal ediliyor çekim
çekim verebilirsin dostyoğunluk var anlıyorum ama net bilgi de vermiyorlar canlı desteğe özellikle sordum yatırım yapmadan yatırım yapın ana para çevrimi yapın çekin dedi 2 dir iptal ediliyor çekim
kafanda soru olunca bize bildir çözelim dostReis ilk günden sitede bir çok sorun çıktı.Forumumuza yakışabilicek bir site mi şu anda kafamda deli sorular 🤔
Ahahahahaha adamsın reis sen 😄kafanda soru olunca bize bildir çözelim dost
Canlı cosino da mımonopoly girdim2 tlden 100 x verdi
dost yine yine yeniden iptal ettiler şaka gibiler yeminle gece geceçekim verebilirsin dost
yeminle gına geldi bu sitenin bu huyundan paso iptal ediyorlar ne yapmaya çalıştıklarını bi anlasamçekim verebilirsin dost
zorla da olsa çektim 2.5 saat uğraştırdılar100 yaptım yatırım yapılır mı öderler mi? Çekim yapabilen olursa yazarsa sevinirim
Baskanim bana farkli oyunda oyna diyorlar bunlarkafanda soru olunca bize bildir çözelim dost
Ulan adam geleceğimi görüyon sok dakikalarda attı 😂Bizde Ponte Preta ya galibiyet verdik.Desplasman kolay alacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 97688Ekli dosyayı görüntüle 97689
Kanka yatır al saçmalama ya yazı edersin parayaozaman yatırım yapılmaz 270 tlyide zevkine oynuycam
Kanka çekim geldi mi hesabınayoğunluk var anlıyorum ama net bilgi de vermiyorlar canlı desteğe özellikle sordum yatırım yapmadan yatırım yapın ana para çevrimi yapın çekin dedi 2 dir iptal ediliyor çekim
30 yılı aşkın tecrübe konuşuyor dostumUlan adam geleceğimi görüyon sok dakikalarda attı 😂
O anlamda bomba demedimRobot resim o