- 47,002
- 51,213
- 113
Riske atamıyorum dost yarım saat bakiyeye dokunmıcam Erhan biliyo cumadan beri bi kupon bile yapamadık kuduruyoruz 30 TL ye bakıp kendimi tatmin edicemIkılı yapsaydın masa tenısınden canlı
Riske atamıyorum dost yarım saat bakiyeye dokunmıcam Erhan biliyo cumadan beri bi kupon bile yapamadık kuduruyoruz 30 TL ye bakıp kendimi tatmin edicemIkılı yapsaydın masa tenısınden canlı
Tamam kupon yapınca etıket ıstıyremRiske atamıyorum dost yarım saat bakiyeye dokunmıcam Erhan biliyo cumadan beri bi kupon bile yapamadık kuduruyoruz 30 TL ye bakıp kendimi tatmin edicem
kank basket anlamıyorum valla hiç bilen birisi gelir şimdi😅Bol şans arkadaslar bişey sorcam betcoda bi basket maçına alt oynadım uzatmalar dahil oynamadım kupon normal süresi tuttu maç uzatmaya gitti sonuçlanmadı berabere bitcegi tuttu maçın uzatmalar dahil oynamadigim için tutmuş olmuyo mu bu kupon
Mac sonuclanınca yansırBol şans arkadaslar bişey sorcam betcoda bi basket maçına alt oynadım uzatmalar dahil oynamadım kupon normal süresi tuttu maç uzatmaya gitti sonuçlanmadı berabere bitcegi tuttu maçın uzatmalar dahil oynamadigim için tutmuş olmuyo mu bu kupon
Dostum tuttu demi bendeki şansa bak ya taa gitti berabere bitcegi tuttu maçınMac sonuclanınca yansır
Uzatmalar dahıl deıl yazıosa kuponda sıkıntı yokDostum tuttu demi bendeki şansa bak ya taa gitti berabere bitcegi tuttu maçın
Kuponunu atsana bıDostum tuttu demi bendeki şansa bak ya taa gitti berabere bitcegi tuttu maçın
Uzatmalar dahıl deıl yok bunda dost lose olur buyuk olasılık
pozitif enerji iyidir dost erhan dostum gudubetligini bulaştırmazsa umut dostum won çektircek sanakuponu şenlendirdiniz dostlar😅
Vbet ne dedı senın ısepozitif enerji iyidir dost erhan dostum gudubetligini bulaştırmazsa umut dostum won çektircek sana
Gecmıs olaKupon yattı gösterdiler böyle bişey olmaz yaaa
gelsin zaten onlara aticam dost tenis de vuracağız voleyipozitif enerji iyidir dost erhan dostum gudubetligini bulaştırmazsa umut dostum won çektircek sana
Oldu zaten kırk yılın başında alt aldık tuttu uzatmaya gittcegi tuttu hay şansımı s....m yaaUzatmalar dahıl deıl yok bunda dost lose olur buyuk olasılık
Oldu zaten kırk yılın başında alt aldık tuttu uzatmaya gittcegi tuttu hay şansımı s....m yaa
geçmiş olsun reisOldu zaten kırk yılın başında alt aldık tuttu uzatmaya gittcegi tuttu hay şansımı s....m yaa
Henüz bir gelişme yok dostVbet ne dedı senın ıse