- 42,718
- 12,609
- 113
22nısandan berı surec devam edıyo sınuclansa barı
msj gelmişmiydiBende bi defa aldım bugün tekrar bidaha 1000 TL yatmış iyi oldu bayram oncesi
Yok mesaj gelmedi garantinin ibanini vermistim 2 Side oraya yattı direk kartamsj gelmişmiydi
tuh ya ben daha once ziraat ıbanımı vrıcektm 1 fazdan faydalandğm için kbul etmemıstıYok mesaj gelmedi garantinin ibanini vermistim 2 Side oraya yattı direk karta
Elden gelmiyo artik ptt hesabina yatio hesap acarlar yoksa m.etmehocam nasıl aldınız ya bana elden vermişlerdi eve gelmişti destek. banka hesabı felan bir yere vermedim. biz nasıl alıcaz
Bende ole garanti oban vermistim. Ikincisi icin basvuru yapmismiydin hocam yoksa kendilerimi yatirmisYok mesaj gelmedi garantinin ibanini vermistim 2 Side oraya yattı direk karta
Evet yarin bakarsin kanka@Bahattinalasoy hocam benim tc son rakamı 8 yarın mı bakabilicem acaba e devletten. 8 ile bitenler yarın başvuru yapabilir yazıyor e devlette
REis onu nasıl basardn tekrar mı basvuru yaptın nasıl oldu ?msj alıntıdır ama doğru bilgi
Daha önce 1000 tl pandemi destek alan kişilere 2. mesa atılıyor ben daha önce almama ragmen 2.defa 1000 tl bugün 11 itibari ile almış bulunmaktayım sm