Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pandemi / Hakkında

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
Bir kez aldık bir daha yok nasıl iş anlamadim sürekli reddediliyor

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
bi ara umutlandım bende tekrar yatırcaklar diye ama burası Türkiye yatmaması daha hayırlı... ilerde yanlışlık oldu diyip faiziyle 3 bin geri isterler diye korkuyorum 😏

varmidahaiyisi

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
73
26
18
millet 2 ya 3 kez aldı.. ben 1 tane bile alamadım o bile yeterdi az kalsın sokakta kalmıştım ev sahibim paramı vermezsen çık dedi yardım çıkmadı gerçekten tuhaff gelir 0 sigorta yok anlamış değilim ...

canmutu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
524
53
28
selam beyler.
ikinci kez aldim dün ptt den almayanlar varsa ugrasin ptt ye karta yatacak die beklemeyin yani. ben ilkini garanti hesabına yatirtmistim. ikincisindede aradim ptt den alabilirsiniz dedi. tabi bi hışım ile gidip aldim. sonuç ne oldu derseniz mokoko ,,:)
gidelim ama boş döneceğimiz kesin :(...

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
2,529
113
4 basvuru ve hic almadım. ilginc

Polat03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
894
168
43
6 ay oldu basvurali hala süreç devam ediyor yazıyor kaç defa gittim pttye yok dediler

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,031
3,144
113
ben ziraatten başvurmuştum sanırım öğrenciler alamıyor :D

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Gerçek ihtiyaç sahiplerine vermeleri lazım ama onun tespiti de kolay değil. Develt ihtiyaç sahibine kredi veriyor dediler 3 ay bekletti sicilin kötü dedi ret verdi, Bizbize kampanyasından 1000 lira veriyor dediler sürekli arıyorum yatan bişey yok Sosyal vakfa gittim dedim ben 37 yaşındayım bugüne kadar yardım istemedim devletten ,15 senedir de bir fiil devlete vergi veriyorum ama sağlık sorunları nedeniyle işssiz kaldım,boşanma geçirdim peşine pandemi nedeniyle ekiş yaptığım işyeri kapandı ben geçinemiyorum alın dedim bakın 1.700 lira maaşım var,700 lira kira elektrik,su,internet gaz 300-400 fatura ,300 lira senet ödemesi bana aylık 100-200 lira para kalıyor.Bana yardım edin en azından erzak kira vs. bana dediki Senin bakmakla yükümlü olduğun çocuğun yok yardım edemiyoruz :) Bu işin sonu nereye gidecek valla bilmiyorum ,sigortası 2500-3000 arası bi iş bulursam belki hayatta kalırım ama bu zamanda çok zor.