- 3,934
- 2,047
- 113
Yalan, inanma, kim söylüyor ise kulliyen yalankrallar kesin ve net bilgi daha önce pandemi parası alanlar 1 hafta içinde tekrardan başvuru yapmaksızın hesaplarına 1100 TL yatacak
Yalan, inanma, kim söylüyor ise kulliyen yalankrallar kesin ve net bilgi daha önce pandemi parası alanlar 1 hafta içinde tekrardan başvuru yapmaksızın hesaplarına 1100 TL yatacak
Kankacım PTT KURUM ODEMELERİ bolumune bak
Ayın 05 i çarşamba günü kimliğiniz ile herhangi bir ptt şubesinden alabilirsiniz yazıyor dostum hesaplarada otomatik geçer diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmiş olmayayım şimdi.5 inde yatacak yazıyor banada 5 inde ödeme hesaba geçer mi yoksa 5 inden itibaren mi yatmaya başlıyor acaba
Ptt kurum ödemeleri sayfasına bak orada yazıyordurbende yazmiyor 5 felan
Hadi gozun aydin.vallahi 5 yazıyor o yaranım sana şükürler olsun ihtiyaç vardi iyi geldi
bro zaten olumsuz konuşanlar benide delirtti sank ceplerinden çıkıyorHadi gozun aydin.
Şu kapsam disina cikti demek red anlamina geliyor diyip sabahtan beri dilimde tuy birakmayip beni kanser edenleri cok merak ediyorum.
Hangi konu valla bilmiyorum kardeşim. Hee şu toplu mesajmiydi. Silinmis gerci ama bende katılıyorum onaengin kardesim benim sözüm söz biliyordun konuyu haberlesiriz
Risk biriminden geçmişEkli dosyayı görüntüle 145717
Evet Şuan Benimde Ptt Kurum Ödemesine Gelmiş Hayırlısı
Sen bilirsin dost bizim o olay hakkında gecen sene eklendi bu sizin baktıgınız yerler hep boş ss de attım ama yok hocam ne PTT ödeme ne sosyal yardımlasmada kaydınız bulunmuyor yazıyorRisk biriminden geçmiş