- 9,079
- 4,692
- 113
engin kardeşimiz adam gibi adammış yoluda batıda açık olsun dostumuzun
kardes engin kardeşli yoksa başkasını hatırlamıyorum bir tel bırakmıştı olmadi orayı arasınlar öğrensinlerKısaca bir soru var. Çoğu kişinin sosyal yardım bilgi sorgulamada kayıt çıkmıyor. Ve ön basvurularıda süreç devam ediyor diyor. Ve son olarak ptt kurum ödemeleri bölümünde de ödenecek kayıt bulanamadı diyor. Ve 1 kere dahi birşey almamış insanlar şuan bu saydığım 3 şey hakkında merak gidermeye çalışıyor. Bu sorunun cevabını verirseniz kimse tekrar tekrar sormaz. Bu saydığım 3 şeyde sorun yaşayanlara para gelicek mi gelecekse nerden gelecek. Konuya hakim biri varsa yanıtlarsa sevinirim
Ne dediğinden birşey anlaşılmıyork
kardes engin kardeşli yoksa başkasını hatırlamıyorum bir tel bırakmıştı olmadi orayı arasınlar öğrensinler
anlamak istiyorsan 1 sayfaya git tek tek oku tekrar tekrardan sana kimse birşey anlatmak zorunda değilNe dediğinden birşey anlaşılmıyor
Kardeş aralıksız noktasız virgülsüz birşey yazmışsın karışık yazmışsın. Anlaşılmadı diyoruz. Zoruna mı gitti yanianlamak istiyorsan 1 sayfaya git tek tek oku tekrar tekrardan sana kimse birşey anlatmak zorunda değil
pardon Nokta koymayı unutmusum özür dilerimKardeş aralıksız noktasız virgülsüz birşey yazmışsın karışık yazmışsın. Anlaşılmadı diyoruz. Zoruna mı gitti yani
Herkes gergin ulan 😂😂😂pardon Nokta koymayı unutmusum özür dilerim
kardesim gerginlik degil nokta virgül nedir aynısını sana yazsam hoşuna gidermi birde nokta virgullemi orasak dostHerkes gergin ulan 😂😂😂
yarın git postaneye parayi indir cebe demek😂Arkadaslar ptt kurum odemesınde bu cıktı nedir bu acaba
Kesintisiz tutarı cok dikkate alma önceden kuBenim sorumu kimse gormemis bende de kayit disina ciktimi ne yazior tamam ama kesintisiz tutar 0 gozukuo cogu kisi resim atmis 1100 yazio bende rakam yok..ptt kurum.odemerindede ayin 5 inden itibaren alabilirisniz yazior ama ordada kesintisiz tutar 0 ..boyle.olan varmi sistemsel birsey mi anladim 1100 yazmasi gerekmiormu..
bugunden itibaren ptt ye gönderildi para demek gidip cekebilirsin 1100 tlArkadaslar ptt kurum odemesınde bu cıktı nedir bu acaba
ayin 5 yazıyor dostKesintisiz tutarı cok dikkate alma önceden ku
bugunden itibaren ptt ye gönderildi para demek gidip cekebilirsin 1100 tl
aynen dost benimde aynı bir ara gözlerimi açıldı sen öyle değincePardon yarın ozaman zaten o tutarın en sonunda açıklama yazar bnde yaZdıgı gibi Ekli dosyayı görüntüle 145739
Rahat ol kimliginle git yarın al paranı bn bugun ayın 5i sanıyordum o yuzden a önce bugun dedim yarın git weya 2100 yılına kadar istedigin sene alabilirsin ben 2099 yılında alcamaynen dost benimde aynı bir ara gözlerimi açıldı sen öyle değince
dost rahatım sen öyle değince dedim gidim alim simdi😂😂Rahat ol kimliginle git yarın al paranı bn bugun ayın 5i sanıyordum o yuzden a önce bugun dedim yarın git weya 2100 yılına kadar istedigin sene alabilirsin ben 2099 yılında alcam