- 223
- 84
- 43
Benim iznim yoktu kaçak göçek gittim çektim parayı
İnşallahArkadaşlar şimdi PTT den yetkili bir abiyle görüştüm ıbana yatırıldı diyen herkese gün içinde para dusermis mesela tarih 5 inde diyor ya gün içinde para hesaba düşermis umarım kimse mağdur olmaz
aynisini banada dedi ama isin komik tarafi soyeldigi hesap numarasi 4 aydir kapali. kapali olan hesaba nasil yollnabilirkiDost bende simdi ptt den geliyorum bayan sorgulama yapti banka hesabiniza yatmis dedi ama hesap ta yok nasil is ki
Merkezi odeme yani iban bilgisi yok ptt den ya da eve teslimMerkez ödeme ne alaka
Anladım dost ben yurt dışındayim bana çıkmış ama daha sonra Türkiye'ye gelince alicamMerkezi odeme yani iban bilgisi yok ptt den ya da eve teslim
Orucu bozmasaydin iyiydi boşver hayırlısı olsunYa O.cocuklari vermiyor. Para gözükmüyor diorlar. Evine gelecek diorlar. Allah im ben şok. Siteye atacam diye heyecandan hem orucu bozdum hem de hiç uyumadım. Gelde delirme
Dm den numaranı atsana kardeşim acil. Yazarak uzunpostane eve gelecek diyorr
Kardeşim ilk başvuru yaptığında Iban vermedin mi başvuru yaparken ?Hesap derken ne hesabı kardeş. Ben 5 km yol geldim merkez ptt vermedi. Beklim mı yoksa burada
Ciddenmi ptt de bile görünmüyorsa vay halimize ama gece 1 de bi arkadas burda yazdı ptt hesabi varmis düşmüş para gecePTT hesabım var daha birşey gözükmüyor.
Ciddenmi ptt de bile görünmüyorsa vay halimize ama gece 1 de bi arkadas burda yazdı ptt hesabi varmis düşmüş para gece
İlk verdiklerinde Finansbank Ibana geldim.2. verdiklerinde PTT hesabıma otomatikman düştü.ben 2 ay sonra gördüm.suan elin tetikte bir PTT Mobil bankacılık bir finans mobil bankacılık.bir oraya bir buraya bakıyorum.Ciddenmi ptt de bile görünmüyorsa vay halimize ama gece 1 de bi arkadas burda yazdı ptt hesabi varmis düşmüş para gece