Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Hesap Kapatıldı

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Kazansan ne olacak ki fazlasını geri vereceksin TÖVBE ETMEDİĞİMİZ sürece
Hiçbişi olmaz kumar iyidir boşver bak kumar olmasa napcaktın zaman geçmezdi di mi . Mis gibi hayatımızı bok ediyoruz borçlanıyoruz aksiyon oluyo

playman22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,198
4,032
113
Hiçbişi olmaz kumar iyidir boşver bak kumar olmasa napcaktın zaman geçmezdi di mi . Mis gibi hayatımızı bok ediyoruz borçlanıyoruz aksiyon oluyo
Aldığım maaşı sonuna kadar yatiriyorum sonra meteliksiz kalıyorum.
Bu illet benim 2 senemi çaldı ama artık TÖVBE edeceğimm

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
@dost aynen özelden attim kanka sinyali yapan o kişi kanka ben degil

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
@dost aynen özelden attim kanka sinyali yapan o kişi kanka ben degil
Herkese güvenmeyeceksin forumda 2-3 sağlam adam vardır bunlardan birine kendimi de katabilirim 100 bin emanet verse biri 1 tlsine dokunmadan geri veririm konuştuğun adamları iyi seçeceksin dost

playman22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,198
4,032
113
Herkese güvenmeyeceksin forumda 2-3 sağlam adam vardır bunlardan birine kendimi de katabilirim 100 bin emanet verse biri 1 tlsine dokunmadan geri veririm konuştuğun adamları iyi seçeceksin dost
Kendini de övmezsin yavv 😀

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Bundan sonra tövbe ettim @dost Kimseye güvenmem 1 kere olur o bundan sonra güvencem ne olursa olsun sana vericem herseyi

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Bundan sonra tövbe ettim @dost Kimseye güvenmem 1 kere olur o bundan sonra güvencem ne olursa olsun sana vericem herseyi
Öpücük hariç her şeye kabulüz dost kimseye yanlışımız olmamıştır şurda yaklaşık 4 senedir

aslan717117

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
931
471
63
Allah hepimizi şu kumar illetinden kurtarsın. 3 5 kuris kazanıcaz diye cebimizdekinden oluyoruz evimizin rızkını veriyoruz insallah kurtuluruz dostlar bu illetten