- 71,313
- 43,852
- 113
Hiçbişi olmaz kumar iyidir boşver bak kumar olmasa napcaktın zaman geçmezdi di mi . Mis gibi hayatımızı bok ediyoruz borçlanıyoruz aksiyon oluyoKazansan ne olacak ki fazlasını geri vereceksin TÖVBE ETMEDİĞİMİZ sürece
Hiçbişi olmaz kumar iyidir boşver bak kumar olmasa napcaktın zaman geçmezdi di mi . Mis gibi hayatımızı bok ediyoruz borçlanıyoruz aksiyon oluyoKazansan ne olacak ki fazlasını geri vereceksin TÖVBE ETMEDİĞİMİZ sürece
Aldığım maaşı sonuna kadar yatiriyorum sonra meteliksiz kalıyorum.Hiçbişi olmaz kumar iyidir boşver bak kumar olmasa napcaktın zaman geçmezdi di mi . Mis gibi hayatımızı bok ediyoruz borçlanıyoruz aksiyon oluyo
Aynen kanki @playman22Kazansan ne olacak ki fazlasını geri vereceksin TÖVBE ETMEDİĞİMİZ sürece
@dost aynen özelden attim kanka sinyali yapan o kişi kanka ben degilHiçbişi olmaz kumar iyidir boşver bak kumar olmasa napcaktın zaman geçmezdi di mi . Mis gibi hayatımızı bok ediyoruz borçlanıyoruz aksiyon oluyo
Herkese güvenmeyeceksin forumda 2-3 sağlam adam vardır bunlardan birine kendimi de katabilirim 100 bin emanet verse biri 1 tlsine dokunmadan geri veririm konuştuğun adamları iyi seçeceksin dost@dost aynen özelden attim kanka sinyali yapan o kişi kanka ben degil
Kendini de övmezsin yavv 😀Herkese güvenmeyeceksin forumda 2-3 sağlam adam vardır bunlardan birine kendimi de katabilirim 100 bin emanet verse biri 1 tlsine dokunmadan geri veririm konuştuğun adamları iyi seçeceksin dost
Bundan sonra tövbe ettim @dost Kimseye güvenmem 1 kere olur o bundan sonra güvencem ne olursa olsun sana vericem herseyiHerkese güvenmeyeceksin forumda 2-3 sağlam adam vardır bunlardan birine kendimi de katabilirim 100 bin emanet verse biri 1 tlsine dokunmadan geri veririm konuştuğun adamları iyi seçeceksin dost
🤣🤣Kendini de övmezsin yavv 😀
Yanlış konuBiz kötüyüz aynen
Överim dost egoist narsist lanet olası bi zenciyimKendini de övmezsin yavv 😀
Öpücük hariç her şeye kabulüz dost kimseye yanlışımız olmamıştır şurda yaklaşık 4 senedirBundan sonra tövbe ettim @dost Kimseye güvenmem 1 kere olur o bundan sonra güvencem ne olursa olsun sana vericem herseyi
Zenci sevmiyorum dost beyaz tenli seviyorum benÖverim dost egoist narsist lanet olası bi zenciyim
Hahahahhwhwhehe ben de beyazım dost sevmek ne anlamda ona göre zenciye dönebilirim tekrar 😂Zenci sevmiyorum dost beyaz tenli seviyorum ben
Forumun en güvenilir en billuru sağlam üyesi benimBundan sonra tövbe ettim @dost Kimseye güvenmem 1 kere olur o bundan sonra güvencem ne olursa olsun sana vericem herseyi
Öpücük hariç her şeye kabulüz dost kimseye yanlışımız olmamıştır şurda yaklaşık 4 senedir
Sevmek arkadaş anlamında dost zenci arkadaş sevmem zencilere isim olmaz kacarimHahahahhwhwhehe ben de beyazım dost sevmek ne anlamda ona göre zenciye dönebilirim tekrar 😂
Tövbe de ben bu hayatı seviyorumAllah hepimizi şu kumar illetinden kurtarsın. 3 5 kuris kazanıcaz diye cebimizdekinden oluyoruz evimizin rızkını veriyoruz insallah kurtuluruz dostlar bu illetten
@SULLY valla kanka senForumun en güvenilir en billuru sağlam üyesi benim
Amin insallah kardesim bu kumara başladığım günden beri kızlarla ilgilenmez oldum kumar bağımlılık yaptı bonuslar falanTövbe de ben bu hayatı seviyorum